Soft & Gentle highlighter

Hej fra sofaen

 photo P9082182.jpg

Kender I de dage hvor man har lyst til cola fra morgenstuden, og gerne en frysepizza til frokost? Sådan har jeg haft det i dag, men ingen af tingene er dog blevet en realitet, heldigvis. Selvom jeg faktisk har iskolde dåsecolaer i køleskabet… Lige med hensyn til mad, har jeg en helt anden graviditet end dengang med Vega. Jeg åd, som om jeg aldrig havde gjort andet. Denne gang er det mere på et normalt niveau. Jeg spiser hvad jeg vil og når jeg vil, men jeg har heldigvis ikke lyst til mad hele tiden.
Jeg er hjemme fra arbejde i dag pga. af to ting. 1. Jeg er møgforkølet. I ved, når det sætter sig helt oppe i hjernen og kroppen bare bliver sløv. 2. Smerterne i mit bækken/haleben/baller er begyndt at tage til, og det gør virkelig ondt. Jeg har fået nogle øvelser af min fys, men lige nu er der bare intet der hjælper, og så er små fire måneder altså lang tid. Bare jeg går 10 meter river det i alle led, øv.

Jeg havde en dejlig afslappende morgen med Vega, og kl halv ni trillede vi over i vuggestuen. Formiddagen har jeg brugt på at designe noget, der har noget med bloggen at gøre. Det er ikke så spændende, som det måske lyder, men det er fedt for mig! Meget mere om det på et andet tidspunkt :) Nu er jeg lige vågnet fra en lur der blev lidt for lang, og nu kan jeg bare mærke, at der skal ske noget. Så jeg tror, jeg vil sætte højt musik på og være lidt praktisk. Det undrer mig virkelig hvordan tiden kan gå SÅ langsomt, når man er på arbejde – og når man så er hjemme, så går tiden virkelig hurtigt. Det er jo den helt forkerte vej.

Der kommer snart et indlæg med en lille opdatering på preggolivet x

 
   

3 kommentarer

 • Malene

  Nu ved jeg ikke hvilken fys du går ved, men jeg havde også ret lede smerter omkring mit haleben under min graviditet med min datter sidste år. Jeg gik ved Birgit Hørup ved Charlottehøj fysioterapi i Århus N. Hun får min varmeste anbefaling(!!!!) det gjorde virkelig ondt det hun gjorde, men det gjorde rigtig godt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Hende har jeg også gået ved! Hun er nemlig helt fantastisk til sit arbejde og jeg vil også anbefale hende til alle der har problemer i bækken/hofte området!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Tak for tippet :) Det kunne godt være, jeg skulle opsøge hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft & Gentle highlighter