Om den ikke så populære "læs mere" knap

Hej februar

 photo Unknown.jpg

Jeg var nok lidt for hurtig og optimistisk med hensyn til at løbe allerede dér i weekenden. Selve turen gik fint nok (hvis man altså ser bort fra, hvor hårdt det var), og jeg havde det også helt fint efterfølgende. Men så alligevel ikke, for når jeg nyser eller hoster meget kraftigt, gør det ondt i mit underliv. Det gjorde det ikke før, så jeg må ha’ tricket et eller andet dernede. Så jeg sætter lige løb på pause, og så vil jeg nøjes med at gå nogle lange ture istedet.

Det var også sådan denne uge blev sat igang. Da mand og barn var ude af døren i morges, pakkede jeg Sylvester ned i barnevognen, og pakkede mig selv ind, da der stod 2 grader på temperaturen udenfor. Med musik i ørene powerwalkede jeg i 1,5 time, og fik lagt 7 km bag mig. Det småregnede hele turen, men ellers var det faktisk okay. Der er heldigvis rig mulighed for at gå nogle lange ture herude på landet, og det giver også godt til balderne med sådan en barnevogn på slæb. Men jeg kan godt mærke, at min krop er meget skrøbelig efter to graviditeter med så kort mellemrum.

I forbindelse med mit indlæg i går, har I skrevet lidt omkring det med at kommenterer herinde. For det første skal I vide, at jeg læser hver og en af jeres kommentarer, og det betyder skidemeget, når I skriver! Jeg ved til gengæld godt, at jeg kan være lidt af en hat til at svare igen. Jeg læser oftest kommentarerne fra min telefon, og så er det ikke altid jeg lige husker at vende tilbage og svare. Men i går besluttede jeg, at det skal jeg stramme op på, og i den forbindelse gik jeg også alle mine seneste kommentarer igennem og svarede på alt (håber jeg!). Til gengæld er det ikke altid jeg svarer, hvis der ikke står et konkret spørgsmål i kommentaren. Men igen, jeg vil prøve at ændre det til det bedre! I skal i hvert fald ikke føle, at det er nytteløst at smide en kommentar :)

Nu vil jeg lige løbe hytten igennem inden min baby vågner, og så vil jeg gøre noget ved mit ansigt, for vi skal nemlig ind og ha’ fikset tænder! Men meget mere om det i et indlæg for sig.

GOD mandag og god start på ugen <3

   

13 kommentarer

 • Dansklæreren

  Tricket=Trigget (kommer af Trigger) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  Hej hej :-)

  Det kunne være rart at der i bunden af hvert indlæg var en knap der hed “næste” eller “forrige” indlæg.
  Det gør det meget nemmere at “leve med” læs mere knappen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S S

  Jeg tjekker din blog flere gange dagligt, når jeg sidder i dansktimen i 3.g… Bliver altid så glad, når der er kommet nyt indlæg og så KNUSELSKER jeg dine personlige indlæg!! Det er klart mine yndlings!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Efter du har fået “Læs mere”-funktionen kan jeg simpelthen ikke finde en knap med “Forrige indlæg”. Kan det passe, at man skal gå ind på et indlæg, læse det, tilbage til forsiden, scrolle ned og så trykke på indlægget under for at læse det, eller er det mig, der er blind? På andre blogs er den en knap i bunden, så man går direkte til indlægget før. Håber det giver mening :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Jeg læser btw fra mobil, hvis det gør en forskel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hehe det giver mening :) men har der været sådan en knap før?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Nej, for før kunne man jo bare scrolle ned, og så kom det næste indlæg :-) Det gør det desværre en smule besværligt at læse bloggen uden den funktion.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Ah, på den måde. Jeg prøver lige at se om jeg kan finde et plugin til det så :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Nu har jeg installeret et plugin, sådan at når du når ned i bunden af et indlæg, kommer der en lille boks frem med ‘forrige indlæg’. Det fungerer også på telefonen :) Der er også kommet forrige og næste indlæg i bunden. Er det sådan du mener?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Ja! Det fungerer super fint :-) Tusind tak for det. Fedt, at du tog det til dig. Kan også se, at der er flere, der har skrevet det samme. Hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

   Jeg savner også en næste indlag/forrige funktion :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skriver næsten aldrig kommentarer til de blogs jeg læser, men din blog er og bliver bare min yndlingsblog! Jeg er vild med din skrivestil og du virker super nede på jorden. Ud fra billederne ser det ud til I bor rigtig naturskønt, hvor dejligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Du er altså vildt sej med al den aktivitet! Jeg var heeeelt død i kroppen efter at have født min søn. Mine baller var så ømme bare efter 1-2 km i starten. Så pinligt! Hehe..

  Jeg er helt vild med navnet Sylvester! Så flot til jeres smukke dreng. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den ikke så populære "læs mere" knap