Sommerlængsel på en regnvejsdag

Grillmad i sigte og pæne ting med rabat

#1

Kjole, sandaler, sandaler, bluse, shorts, sandaler

Det ville være mærkeligt, hvis det gik jeres næse forbi, at Boozt har en kæmpe kampagne i dag, hvor virkelig mange ting er sat ned med 25-50%. Det er den klassiske affiliate-hunter i Blogland, men når det så er sagt, får man også alle de bedste tilbud lige til døren, helt uden at skulle kigge x antal sider igennem. Det synes jeg personligt er fedt, og mon ikke I også gør? Det var meget svært at begrænse mig i min lille kreation ovenover, men jeg valgte at holde det simpelt. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ramt af en sommerfeeling, og jeg kunne sagtens se mig selv tulle rundt i alle overstående ting til sommer. Jeg er især vild med kjolen og de mørkeblå sandaler, altså altså. P.S. rabatten gælder kun i dag, så skynd jer, hvis I skal have en bid af kagen :) Der er også mange fine ting til børn, b.la. Angulus sandaler, som jeg overvejer at klikke hjem til børnene.

Jeg er blevet rask(ere), og er taget på arbejde i dag. Min forkølelse er stadig rigtig slem, men jeg føler bare ikke man kan blive hjemme fra job pga. forkølelse, kan I følge mig? Jeg kan også bedst lide at gå på weekend med følelsen af at jeg har lukket ordenligt ned og færdiggjort alt. Det er heldigt, at jeg har sådan en dejlig arbejdsplads, så er det en smal sag at komme på arbejde.

I aften kommer to af Runes (og mine) venner, og så skal vi grille og nyde aftensolen i haven. Vores lille have er guld værd, når vejret er godt. Den er simpelthen blevet så fin, med alt det vi har lavet ved den. Jeg burde vise nogle før/efter billeder. Vejret bliver selvfølgelig godt i aften, og jeg glæder mig allerede til grillede grøntsager – det smager seriøst godt. Porre med balsamico, prøv det!

God fredag derude og happy shopping <3

P.S. Husk, at det er i morgen, jeg sælger ud på dette loppemarked mellem 10-15. Håber på at se en masse af jer :)

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlængsel på en regnvejsdag