Min mave siger tak

Goodiebox x marts

 photo b567ea8e-4827-4f1e-96b2-eb24fc4e10e4.jpg
 photo 86decf2f-2753-43ba-a916-35b2bffbace0.jpg

Min indre dulle er begejstret! Jeg har nemlig fået lov til at afprøve det populære koncept, GOODIEBOX :) Til jer der ikke kender GOODIEBOX, så får man tilsendt en lækker box, fyldt med forskellige beautyprodukter i forskellige størrelser, som varierer fra måned til måned. Et abonnement koster 139 kr om måneden og selve GOODIEBOX’en har selvfølgelig altid meget større værdi. Der er ingen binding og man kan tilmelde sig HER.

Jeg tænker, at jeg hver måned vil fremhæve mine personlige favoritter fra boxen. Jeg glæder mig helt vildt til at afprøve og opdage produkter, som jeg måske ikke selv ville have investeret i. Det kan i hvert fald kun blive godt :)

Denne måneds favorit er: Human + Kind, Hand+Elbow+Foot creme
Jeg elsker håndcremer og har igennem tiden prøvet mange forskellige. Men den her er saftsuseme god, nok den bedste indtil videre. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader hænderne babybløde, og så er det jo kun et plus at den også kan bruges på fødderne og albuerne :) Cremen har i hvert fald boet i min taske siden jeg modtog GOODIEBOX’en. Derudover synes jeg også det er ret nice, at cremen kun indeholder naturlige ingredienser. Man er vel mor :)

Tilmeld jer GOODIEBOX.

 
   

2 kommentarer

  • GOODIEBOX er så skøn en forkælelse at modtage hver måned. Jeg er selv kæmpe fan. Jeg synes det er så dejligt, at modtage en pakke, hvor man ikke kender indholdet – det er lidt ligesom at få en lille fødselsdagsgave hver måned. What’s not to like? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mave siger tak