En helt igennem fantastisk dag

Godt vejr, godt humør

Dagen i dag har været lidt mindre glamourøs end i går. Vega har været vågen en del gange i nat, og da jeg vågnede i morges følte jeg, at jeg havde tømmermænd. At jeg så kunne høre regnen styrte ned udenfor, gjorde ikke tingene bedre. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan vi kan have sådan et skizofrent vejr i Danmark.

Da vi stadig ingen bil har, er det mig, der afleverer Vega. Tanken om, at skulle ud i styrtende regn med de to, gjorde mig rimelig stresset, men jeg planlagde, at putte dem begge to op i barnevognen i hver deres ende, og så komme et regnslag over. Så skulle det nok gå. Da jeg kommer nedenunder, og vi er klar til at gå, ser jeg, at vores barnevogn ikke kom med hjem fra vores svigerforældre i går. Lige dér, kunne jeg godt have fældet en lille tårer, tror jeg. Heldigvis stoppede regnen 5 minutter efter, og jeg kom derfor Sylvester i en bæresele, og fik Vega i noget regntøj. Mon der var nogle højere magter, der hørte mine frustrationer og tænkte, at de ville give en hjælpende hånd? I hvert fald kom vi afsted, og alle var glade. Sådan da.

thumb_IMG_7146_1024

Lige indtil de ringede fra vuggestuen kl 11.30 og sagde, at Vega havde feber. Jeg har en mistanke om, at hendes immunforsvar er svækket efter operationerne, og at der ikke skal meget til at slå hende ud. Trods feberen, har hun egentlig haft en okay dag : ) Vi sad længe i sofaen og så film alle tre, indtil Vejret valgte pludselig at gå fra tropisk regnskov til lækkert sommervejr, så vi har haft havedøren åben det meste af dagen. Jeg har sagt det før, men det er SÅ fedt at have en have, når man har børn – og hunde for den sags skyld. Når vejret er så godt, så fungerer haven ligesom et ekstra rum i huset. Jeg glæder mig nu også til, at vi forhåbentlig en dag får en større en : )

thumb_IMG_7149_1024Det er første år vi bruger vores sansegynge, da den ikke har kunne hænge nogle steder før vi fik gyngestativet. Den er så, så, så god og begge børn elsker at ligge på den. Vega tager ofte lange lure på den når vejret er til det, og Sylvester kan ligge der i meget lang tid, og kigge op på himlen og træerne. Han (de) fik også et telt til den i dåbsgave, og jeg kan lige forestille mig, hvor genialt det bliver, når de på et tidspunkt skal lave hule sammen : )

Nu vil jeg lægge mig i sofaen og nyde de sidste af solens stråler. Dagen endte alligevel med at blive ret god, selvom jeg egentlig ikke havde regnet med det i morges. Jeg er helt sikker på, at vejret har spillet ind på mit humør!

Imens jeg skriver det her, og kigger på overstående billeder, bliver jeg virkelig så varm om hjertet. For det er så sindssygt stort at se, hvilket bånd Vega og Sylvester allerede har til hinanden. Hun er så sød ved ham, og hun passer virkelig på ham. Hvis han græder, er hun der med det samme med en sut eller en aende hånd. Ellers så kan hun finde på at sige “bror, ke’ af’, for at gøre os opmærksom på, at han er ked af det. Hun vil ham så gerne, og kan ikke helt forstå, at han ikke kan alt det, hun gerne vil. Den anden vej, så hver gang Sylvester ser Vega, bliver han helt rolig og glad. Han følger hende med øjnene og da de lå på sansegyngen tidligere, grinte han pludselig, fordi hun smilede, og fordi jeg bare tror, at han nyder at være ved siden af hende. At have to børn ROCKS <3

   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt igennem fantastisk dag