Do it yourself: Brow job

Godnat lige om lidt

 photo DE2CF97A-EE74-420E-8C1D-34B73B460196.jpg

Så gik der endu en weekend uden jeg nåede at se mig om. Vi har stort set heller ikke rigtig lavet noget, hvilket har passet mig helt fint. Jeg kan tydeligt huske dengang inden børn, hvor jeg var længe oppe i weekenderne, det var ligesom obligatorisk. Det der med at være ude eller se film til langt ude på natten var nærmest en selvfølge – det var jo weekend. Nu begynder jeg allerede at gabe kl 20.30, og min krop vil allerhelst sove kl 22 senest. Det er ikke altid det kan lade sig gøre, men den takker mig virkelig dagen efter, hvis den får lov til at sove dér. Så på den måde ligner weekenderne og hverdagene hinanden, og jeg ville aldrig bytte det for noget!

Jeg har været til loppemarked med min svigermor i dag. Det var virkelig dårligt vejr, og jeg havde så ondt af de kære loppere. Vega fik en gyngehest (ko, gyngeko?), en Mini A Ture body og en virkelig cute H&M strik, og så fik jeg købt et par Joha bukser til lillebror i str. 50. Men hvis han vejer 4500g ligesom sin far, er jeg sgu ikke sikker på, at han kan passe dem. Men det gør han selvfølgelig ikke….. Vel?!

Det har også været en helt speciel weekend, for vi har nemlig fået kanaler og internet efter to måneder uden. Jeg har fået nogle dyre telefonregninger grundet at jeg har brugt alt min data og købt mere, og mere og mere. Nu er der bare internet når jeg åbner min Mac, og jeg skal ikke være afhængig af den skide internetdeling. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men det er faktisk dejligt at have fået kanaler på TV’et. Jeg ser normalt aldrig TV, da jeg boede i København havde jeg slet ikke et. Men jeg vil ærligt indrømme, at det nu er meget rart, og jeg tror også det bliver rart, når Vega bliver lidt ældre, og vi bare kan slappe af og glo lidt TV sammen :) Er I meget glade for TV’et i forhold til børn, eller er det mest iPads og den slags, der hitter?

Nu kan jeg virkelig mærke, at min seng kalder. Vega er vågnet de sidste to nætter, og har så ikke ville sove igen lige med det samme. Jeg krydser alt for, at det ikke sker igen i nat, det er saftsuseme hårdt. Jeg har også en ret aktiv baby i min mave, håber også at han vil sove nu :)

Nat nat x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do it yourself: Brow job