Vores nye afhængighed: Slowjucing

Glimt fra weekenden

IMG_8062 IMG_8058 IMG_8059Processed with VSCO with f2 presetDet er søndag formiddag, og lige pt. skriver jeg dette indlæg, imens Vega ser Ramasjang. Solen skinner, og senere skal vi ud og sejle. Noget, jeg aldrig havde prøvet før jeg kom ind i Runes familie. Det er virkelig fantastisk at være ude på havet i godt vejr og godt selskab. Vega har været med før, men der var hun meget mindre end nu, så jeg er spændt på, hvad hun siger til det.

Jeg var ude i fredags, ret spontant med min veninde. Vejret var perfekt, og vi sad både udenfor og indenfor og drak cocktails. Det var så tiltrængt, efter jeg ikke havde været udenfor en dør siden søndag. Bare lige det der med at være ude, se nogle mennesker, der ikke er børn, føle sig som sig selv og koble lidt fra. Rart :)

Men selvom jeg kun fik fire genstande, kunne det godt nok mærkes dagen efter. Jeg fik lov til at sove til 10.30 (hjerter i øjnene), men alligevel puttede jeg mig ind til min søn fra 12-14 i sofaen. Hvilket var helt latterligt dejligt, altså både luren, men også at ligge der med ham. Det kom alligevel lidt bag på mig, at jeg kunne blive så træt af så lidt, men det kunne jeg åbenbart.

Vega starter i vuggestue i morgen, og så er vores ferie for alvor forbi. Det har været tre virkelig dejlige uger. Jeg ville også blot lige tjekke ind og ønske jer en god søndag <3 x

 
   

2 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye afhængighed: Slowjucing