Lørdagslækker på en torsdag

Glimt fra hverdagen

 photo vega spiser havrefras.jpgVega er egentlig ikke sådan et hængetræ, men når hun er, er det selvfølgelig når jeg på ingen måde har mulighed for det. Det kan være ret frustrerende, især fordi hun bliver stiktosset hvis hun ikke får sin vilje. Nogle gange virker det, hvis jeg giver hende noget legetøj eller afleder hendes opmærksomhed med noget andet, men det er langt fra hver gang. I den forbindelse har jeg lært et lille trick af min svigermor, der kræver to ting: en plastikskål/tubberware og noget spiseligt. Når vi står i sådan nogle situationer, får Vega en lille beholder med enten havrefras, rosiner eller havregryn. Så går hun rundt i lejligheden og hygger sig med det, og det kan der snildt gå 30 minutter med, da hun ikke spiser så hurtigt. Jeg tror, hun synes det er fedt, at det er hendes, og at hun har fået det af os. Det er virkelig genialt, og perfekt tidsfordriv, og gør, at jeg har frie hænder lige når det brænder på :)

 photo vega spiser.jpg
Sådan her ser det typisk ud hjemme hos os, når vi spiser aftensmad. I går havde min kæreste fået den geniale idé, at vi skulle have ‘en ristet med det hele’ til aftensmad. Sådan en har jeg ikke fået i flere år, det smager jo virkelig godt. Vega var også helt pjattet med det, og jeg tror faktisk at der røg 2,5 pølse inkl. brød ned. Hun spiser for det meste altid med ske, men gaflen forstår hun ikke helt endnu. Når hun ikke kan spise med ske (som fx med pølser), så snupper hun det med fingrene. Men alt i alt synes jeg, at hun er meget god til at spise og drikke :) Jeg ved ikke, hvad vi skulle gøre uden hendes tagrende-hagesmæk! Det her billede minder mig om, at jeg virkelig snart skal have gjort noget ved hendes hår. Men det er jo også synd at klippe det nu, når det hele kan sættes op lige om lidt?! Hvorfor vil hun ikke bare have et elastik i…..

 photo rispapir.jpgI weekenden lavede jeg rispapirsruller. De blev ikke særlig pæne, men de smagte virkelig godt. Det er helt sikkert noget, vi skal gøre noget oftere, da det jo er pivsundt :) Af fyld brugte jeg kylling og så egentlig bare hvad vi havde af grønt i køleskabet. Jeg lavede en dip af soya, sesamolie og peanutputter til. Perfekt! :)

Vi har haft en rigtig god weekend, der har budt på afslapning (surprise) og fødselsdag. Vega har i to uger sovet til 07.15, og det er freakin’ fuckin’ awesome! Det er seriøst vildt, hvor stor forskel det gør, i forhold til at blive vækket kl 05.30! Man er faktisk et menneske når man vågner.

Den her uge skal stå på én ting: male, male, male og pakke, pakke, pakke. Vores lejlighed skal helst være helt færdig, inden vi får nøglerne til huset d. 30, så vi kan fokusere 100% på det. Der skal alligevel laves en del! Jeg skal nok tage før-og-efter billeder derude :)

Ha’ en dejlig dag x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslækker på en torsdag