Kør-selv-ferie og bikinikøb

Glimt

Ugen er startet igen efter en helt genial mini-ferie. Vejret har helt sikkert været den store spiller og altafgørende for, at dagene har været så skønne. Det fedeste har helt klart været, at tilbringe tid med børnene i andre rammer end i hverdagene. Hverdagene er så rutineprægede, så det har været godt at blive rystet lidt rundt og forny energien. Det har på helt mirakuløst vis passet sammen, sådan at jeg kunne slikke sol imens Sylvester har sovet lur og Vega har været til venindefødselsdag, hos sin far osv. Bare at ligge i haven, høre fuglende synge og mærke solens varme HELT ALENE og i mine egne tanker – ganske undervurderet. Nu er det gode vejr forsvundet, men jeg er stadig høj på vores forlængede weekend, og jeg har samlet en håndfuld stemningsbilleder til jer:

0efcc36b-b1b2-44a3-a933-dfdabe2fba60Seriøst, se lige det glade, lille ansigt. Det er jo ikke til at stå for…. Vores have er sprunget helt ud og det er så skønt, at tilbringe tid der, når vejret er til det. Børnene nyder det helt vildt, da de både har sandkasse, gynger og badebassin.

img_2671Vi var på stranden i lørdags, og selvom det var liiiidt for blæsende til min smag, var det stadig en virkelig god tur. Men hold nu op, man skal have mange ting med, med sådan to små størrelser. 

dd930b65-2f5a-401b-bd46-d88b118f9669img_2490Vores Kr. Himmelfarts ferie har bestået af utrolig meget grillmad. Det smager jo bare så meget bedre, når kød og grøntsager bliver grillet (i min optik). Specielt grøntsagerne elsker jeg, fordi man bare kan smide dem helt enkelt op på grillen uden krydderier – og så smager de fantastisk. Det fine fad er et loppefund jeg har fået af min mor, det er genialt til fx. snacks, og så elsker jeg, at det ikke ligner alt andet :)

2afcf6a3-2da8-4568-b6fc-b44d736a7d90Vores store, seje, smukke pige. Det er sjovt med børn, de har et helt andet forhold til vind og vejr end voksne. Vandet var ret koldt og det blæste en del, men både Vega og Sylvester sad i vandkanten og legede, og virkede ikke specielt påvirket af ‘kulden’. 

img_2612Elsker min nye nederdel, den er så fin og perfekt til de varme dage, da stoffet er så let. Den kan findes fx her

img_2687Sol = is i massevis <3

img_2701-002Sylvester er OVERALT for tiden. Man skal virkelig have et øje på ham konstant, for han er kommet i den alder hvor alt skal afprøves. Vi kan virkelig mærke, at han er en dreng – han gør nogle helt andre ting end Vega gjorde, og er meget mere nysgerrig på det, der er lidt farligt. Selvom han lige er faldt ned af et eller andet, kravler han op igen to sekunder efter. Frygtløs som sin far ;) 

Og så kan man måske undre sig over, hvorfor jeg har så mange billeder af Sylvester og ikke så mange af Vega. Men det er af den simple grund, at hun slet ikke gider at have taget billeder. Hun laver grimasser, holder sig for ansigtet eller løber væk – hver gang jeg prøver at fange hende i et godt øjeblik. Jeg håber inderligt, at det snart går over :D Sylvester lyser til gengæld op som en lille sol, når nogen vil tage billeder af ham. Cute.

 
   

2 kommentarer

  • Sofia

    Skønne billeder :-)! Vil du evt. snart, lave en Update på træning, og din krop? Kan se på insta story, at du stadig træner, så det kunne være fedt med en Update om det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kør-selv-ferie og bikinikøb