Om at gå i stå

Glad og klar

Tak for jeres søde ord til mit forrige indlæg, det varmer. I er sgu så gode. Status på bloggen er at den fortsætter, men uden regler for hvor ofte der kommer indlæg og uden dårlig samvittighed. Jeg skriver, når jeg har lyst, og så håber jeg meget at I vil læse med. Jeg har opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight, da det giver mere mening for mig at ligge for mig selv, når jeg ikke blogger som før. Men det bliver først aktuelt om nogle måneder, så indtil da er jeg at finde på den her platform :)

I skrivende stund sidder begge børn foran mig i sofaen og ser ‘Fantasia’. De har begge fået en lille skål med små kiks, og sidder og er ret betagede af den fantastiske Disneyfilm. Jeg sidder i min morgenkåbe med en kop kaffe og nørder med noget blogdesign til den nye blog. Alt er godt :)

Vi gik alle fire på sommerferie i går, og det føles så godt. Helt ubeskriveligt godt faktisk. Om ca. to dage sætter vi kursen mod Italien, hvor vi skal tilbringe de næste mange, mange timer, 1900 kilometer og én dag på hotel. Vi er SÅ ferieklar – ikke helt med pakningen endnu, men mentalt. Klar til ren afslapning, stille og rolige morgener, middage i vores villa og ikke mindst på små, hyggelige italienske restauranter, outlet-shopping, masser af timer i poolen, udflugter og bare familiehygge. Mine svigerforældre har lejet en stor villa hvor vi skal bo – 12 mennesker.

b95b3e8b-129e-4bf6-ba98-db37358a89b0

De næste to dage skal vi pakke og klargøre alt (og alle). Vega skal til frisøren om en times tid og Rune skal i eftermiddag. I går fik vi købt de sidste praktiske ting som fx badevinger (vigtigt jo), og vi lejede en autostol til Sylvester hos BabySam, da den han har godt kunne bruge en opdatering. Senere kommer min veninde, og i aften håber jeg at regnen gider stoppe, så vi kan få flere venner på besøg og grille. Vi har gjort bilen fuldstændig ren, så den er dejlig at være i, når vi skal køre så mange timer. I morgen skal jeg handle de sidste provianter, så vi er fuldt dækket ind. Der er købt iPad holdere og alt muligt andet udstyr. Hey, kender I ikke nogle sjove lege/ting man kan gøre i bilen på kør-selv-ferie med så små børn? Råd modtages med kyshånd.

Jeg ved ikke, om jeg tjekker ind fra Italien. Men ellers må I have en lækker sommer – og i mellemtiden kan I følge med på @emmakathrine_ på Instagram.

 
   

1 kommentar

  • Marianne

    Hav en skøn ferie!
    Gennem min barndom har vi også været på flere kør-selv-ferier til Italien, Spanien, m.m og mine forældre gjorde altid det at de medbragte nogle små gaver til os. Det kunne være en malebog og et sæt tegneblyanter, en pixibog, et spil til gameboy (var det dengang), et stykke mindre legetøj, mv. Noget der kunne underholde os undervejs og som vi fik når tålmodigheden slap op eller når “hvornår-er-vi-der” spørgsmålet kom lidt for ofte. Min mor pakkede det fint ind, da børn jo elsker at pakke gaver op, men det kan man jo gøre som man vil.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gå i stå