Mango Leather Loafers

Gå glad i bad

 photo PicMonkey Collage_3.jpg

Det der med at bade sine børn, er for nogle lidt af et et ritual. Mange bader deres børn hver aften, hel fra de er spæd, og lader det være et aftenritual langt op i barndommen. Vi ved også alle sammen, hvor lækkert det er med et bad lige inden man skal i seng. Herhjemme har vi dog aldrig gjort det der bad til en ting på den måde, og Vega er altid kun kommet i bad nogle gange om ugen, eller fra dag til dag, hvis hun virkelig trængte. Tilgengæld er det der bad bare vildt hyggeligt, ligemeget om det er hver dag eller hver tredje dag. Jeg kan huske, at det nærmest var helt magisk dengang hun var lillebitte. Vi havde aldrig sådan en badestol, så jeg holdte hende altid i armene når hun skulle bades. Hun har altid elsket det, og nu vil hun nærmest ikke op, når hun først er kommet i.

Vi har et flexi bath fra Stokke, som vi er mega glade for. Det skal dog skiftes ud med et større et, når vi flytter ud i huset. Lige for tiden har hun dette og dette legetøj med i badekaret, men jeg tror ikke der går så længe, før hun ikke gider det mere. Hvis jeres børn har noget megafedt vandlegetøj, så link gerne til det i kommentarfeltet! Derudover har vi en helt almindelig blød svamp, som hun også elsker at lege med. Med den gør jeg hendes hår vådt, kommer shampoo i, og skyller det ud igen. Hun er ikke pjattet med, at få vasket hår – men det skal nu og engang til :)

 photo P6221696.jpg

Vega har en lækker hudplejeserie fra Levevis med babyolie, babyshampoo, babybad og babylotion. Babyolien og babybad kommer jeg i selve badekaret, og hun er (hvis hun kan blive mere) silkeblød, når hun kommer op derfra. Det skummer og det elsker hun, samtidig med, at det er så mildt, og ikke svier hvis det kommer i øjnene. Det samme gælder selvfølgelig shampooen. Med hensyn til lotion, så prøver jeg at begrænse det, og kun smøre hende ind, hvis hun er meget tør. Hun bliver ofte lidt ru på benene, og dér er det virkelig lækkert med en god lotion.

Hvad har I af baderitualer? :)

 
   

5 kommentarer

 • Emilie

  Hey:) superfin blog.. Ville bare lige fortælle dig at du skal være obs på at Flexibath ikke kan tåle badeolie. Sælgeren gjorde mig opmærksom på det dengang jeg købte min datters:)
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Herhjemme er det største hit, en badefeø fra fætter br. Den kan lave en masse bobler og spiller en lille melodi når den er tændt. KÆMPE HIT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Den har jeg faktisk hørt om :) Det kunne være vi skulle have sådan en når vi flytter. Den sidder fast med sugekopper ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Jo, det gør den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Leather Loafers