2+1-1+1+1

Fredag

 photo F21048FA-825E-4A3F-99EE-4260EDE70A2E.jpg

Weekenderne er virkelig begyndt at blive min uges højdepunkt. Det er selvfølgelig næsten en selvfølge, men efter jeg er blevet (mere) gravid, længes jeg virkelig efter weekenderne. Vores fredag skal bruges på absolut ingenting. Min far kommer forbi, og så jeg glæder mig til bare at være sammen med Vega. Jeg så hende næsten ikke i går, så jeg savner hende helt vildt. Det kunne også være ret lækkert, hvis jeg lige kunne tage mig sammen til at svinge en malerpensel på et tidspunkt. I morgen skal vi til stor fødselsdag hos min kærestes lillesøster, og søndag skal jeg ses med en veninde.

I går var vi i Skanderborg for at hente et nyt (brugt) køkken. Som jeg har nævnt før, så er vores lille hytte udstyret med et mindre kønt og dårligt indrettet køkken. Vi har ikke specielt mange penge at smide efter et nyt, men så fandt vi et helt fint, plain, hvidt HTH køkken til 2.000 bobs. Det bliver næsten ikke billigere. Så nu er vores garage proppet med et køkken, køleskab, opvaskemaskine (jeg elsker dig og glæder mig til at være sammen med dig), ovn og tørretumbler, som kun venter på at blive sat op. Vi vil meget gerne have det ordnet, inden vi lige pludselig har to børn og rigeligt at se til. Jeg kunne ikke forestille mig noget værre, end at sidde med et spædbarn i byggerod…. Trangen til at blive helt færdig i huset begynder virkelig også at melde sig. Vi har stadig mange papkasser der mangler at blive tømt, og et par ting der skal hænges op. Jeg må bare ærligt indrømme, at mit energiniveau ikke er det samme længere, og jeg har ikke det overskud og drive det kræver, at sige “nu gør vi det sgu!”. Men jeg må også bare tænke på, at jeg jo kun får mindre overskud jo længere hen i graviditeten jeg kommer. Hvem kommer og hjælper?? :)

Hvis I kigger ind lidt senere, har jeg forhåbentligt fået knipset et par billeder, og skrevet nogle ord om Vegas nye termosæt som er sååå fint!

Ønsker jer en dejlig weekend x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2+1-1+1+1