3 år <3

Forårsgarderobe til en lille dreng

img_0551(Affiliate) Jakke, støvlerhue, bukser

Sylvesters forårsgarderobe er blevet opdateret en smule. Hans jakke var ved at være for lille, og det begyndte også at halte på både hue- og skofronten. Derfor var det så skønt, at han fik nogle gavekort til sin 1-års fødselsdag. Det blev til en ny vinter/efterårsjakke, et par termo-gummistøvler og en ny hue. Så er han i hvert fald godt klædt på, indtil vi rammer lidt varmere temperaturer. Jeg synes simpelthen det er så svært med sko til så små børn. Især alle støvler der bare har lidt skaft, nærmest går hele vejen op til hans knæ, så det kan være svært for ham at gå. Der er ikke nemt, når man har så små ben. Men det har blot krævet lidt tilvænning, for han går ganske fint i dem nu. Primært bruger han lige nu de sorte Angulus støvler som er i str. 22, som vi er virkeligt glade for. Aigle støvlerne er i str. 23 og stadig lidt til den store side – men det er heldigvis nogle, han kan bruge hele året.

Når det bliver varmere får han nogle seje sneakers, en tyndere jakke og en hue alá denne (sååå blød, men stor i størrelsen), som han faktisk har i forvejen, men som han bruger til at sove med i vuggestuen. Jeg har også en idé om, at jeg gerne vil købe en sort eller navy dunvest til ham, hvor han kan have en tyk trøje indenunder. Det kunne simpelthen være det sødeste og ikke mindst praktisk. Han vokser så hurtigt, og han bruger 86 nu, men alt jeg har købt fremadrettet de sidste par måneder er i str. 92. Men det er primært også fordi jeg ikke orker, at det bliver for småt efter kort tids brug – så hellere smøre nogle ærmer og bukseben op :)

Jeg har altid elsket at købe tøj til Vega, der er nok bare noget i det, når man selv er pige. Men jeg må indrømme, at jeg virkelig også synes det er fedt, at købe tøj til Sylvester, da man kan få nogle ret seje ting til små drenge. Så nu kan foråret bare komme an, lige indtil han vokser ud af overstående ;)

   

3 kommentarer

 • Lotte

  Kommenterer normalt aldrig, men det er da den sødeste dreng du har der!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Sikke en cool jakke 😁 Hvor tyk er den? Jeg tænker at bruge til foråret? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja, jeg synes også den er så fin :) Den er faktisk ikke viiildt tyk, og netop derfor tænker jeg også at den kan bruges til foråret :) Så kan man jo altid bare nøjes med at have en body på indenunder, hvis den bliver for varm.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år <3