Så skete det igen

FOR DE SMÅ

71cfd99b-2763-4cb3-80af-ea5595d44ac7Sponsoreret af føtex

Det er fredag, solen skinner (inde i mit hoved) og der er kommet et nyt magasin, som jeg medvirker i. føtex’ FOR DE SMÅ er et magasin, som indeholder masse af spændende og relevant læsning for forældre, der har børn i alderen 0-3 år. Det udkommer både i fysisk og online form, og kan også hentes i din lokale føtex. Min medvirken i FOR DE SMÅ, handler om den, for mit vedkommende, uundværlige pusletaske. Jeg tror, at alle småbørnsforældre har en pusletaske af en slags. Hvad enten det er en rigtig pusletaske, et net eller pusleting i ens egen taske. Vi har altid haft den samme pusletaske, nemlig denne fra DAY (affiliate). Den har, indtil videre, holdt i over tre år, og er i den fineste stand stadigvæk. Den får mine varmeste anbefalinger og er alle pengene værd.

I artiklen viser jeg otte af mine favoritter, som jeg finder uundværlige i pusletasken. Det var faktisk sjovt at udpege dem, da jeg fik øjnene op for, hvor mange ting jeg faktisk ikke ‘kan leve uden’. Eller måske bedre formuleret: Hvor mange ting, der gør hverdagen lettere – i denne sammenhæng i forbindelse med børn og bleskift. Jeg kan stå 100% inde for alle produkterne i artiklen, men især Levevis bleer er vi meget glade for, fordi man får en ble af virkelig god kvalitet, til en meget fornuftig pris. Derudover er vi storforbrugere af vådservietter (også til mange andre ting end bleskift), og igen er Levevis vådservietter en klar vinder, både i pusletasken og derhjemme på puslebordet.

d49db645-c258-4071-8501-994b73083d1d

Som mor elsker jeg at blive klogere på børn og på min egen rolle, og derfor er jeg også vild med alt slags læsning i den boldgade. Denne udgave af føtex FOR DE SMÅ indeholder bl.a. gode råd om søvn fra den altid kloge Helen Lyng Hansen, tips til når barnet går fra mos til fast føde, hvordan man støtter sit barns sproglige udvikling og meget, meget mere. Det er helt klart et kig værd, og hvis I ikke bor i nærheden af en føtex, kan I hente magasinet lige her.

Min fredag eftermiddag skal tilbringes med mine to veninder og vores skønne børn. I aften skal jeg spise bøffer med min mand og se flere afsnit af Taboo. I dag er også en sorgens dag, da det allersidste afsnit af SKAM bliver sendt. Jeg synes ærligt, at det er lige til at tude over. Det eneste jeg glæder mig til, er at se afsnittet, som jeg tror, kommer til at gå op i en højere enhed. Især efter denne uges fokus på alle karakterene. SKAM, for evigt i mit hjerte.

I weekenden er planen at vi skal helt ned i gear og lave så lidt som muligt, hvilket jeg slet ikke kan vente med, at komme igang med. Håber, I får en skøn weekend :) x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det igen