At have en baby med stomi

Fake your brows

 photo brows-1.jpg

Mine øjenbryn er noget værre snyd og bedrag. De er hverken så mørke eller fyldige som de ser ud til. Da jeg var 12-13 år synes jeg, at jeg skulle prøve det der med at plukke øjenbryn, men kunne ikke rigtig styre det, og endte med en meget tynd (og dengang moderne) streg af hår. Jeg plukkede dem så meget og så ofte, at jeg har ødelagt mange af mine hårsække. Den dag i dag plukker jeg meget sjældent mine øjenbryn, da der simpelthen ikke vokser hår ud alligevel. Så selvom jeg har ufatteligt meget OG mørkt hår på hovedet, har det ikke fundet vej til mine bryn. Desværre! Derfor farver, tegner og tryller jeg, for at få dem til at se ud som de gør. TAK til makeup!

Jeg har fået nogle søde kommentarer (thank you!) omkring mine bryn, og derfor ville jeg lige vise jer, at man altså kan gøre rigtig meget, selvom man ikke har særlig meget at gøre med som udgangspunkt. På overstående billede har jeg lige hurtigt fikset dem på 2 minutter – men det er noget jeg kan bruge uendeligheder på, da jeg også synes det er lidt hyggeligt, og går altid og ‘øver’ mig i at finde den perfekte form (som jeg endnu ikke har fundet). Hvis I er interesserede, vil jeg gerne strikke en video sammen, med en lille ‘tutorial’ :) Var det noget?

Ha’ en LÆKKER weekend :)

 
   

8 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have en baby med stomi