En snert af lykke i hverdagen

En virkelig god en

IMG_8314 IMG_8313Søndag morgen. Sylvester er lige blevet puttet, og Vega er igang med at kreere et lækkert måltid i sit legekøkken. Det er en ualmindelig flot morgen i dag, og jeg er glad for at være hjemme. Som nogle af jer nok så på snap, har Vega og jeg tilbragt en stor del af vores weekend i København. Siden Sylvester blev født, har jeg stort set ikke været alene med hende sådan ordenligt, men i fredags tog vi toget mod København, hvor vi skulle være det næste 1,5 døgn.

Jeg tog til fredagsbar med en masse bloggere, inden jeg senere på aftenen smuttede videre, for at mødes med en af mine allerbedste veninder. Det var første gang i over tre år, at vi bare var mig og hende, så det var virkelig fantastisk og en så god aften. Jeg var allerede hjemme kl 02, og det var faktisk helt perfekt. Imens jeg var ude, blev Vega forkælet af sin farmor.

Planen i går var, at Vega og jeg skulle besøge min veninde og hendes søn i Nordsjælland. Men hun blev desværre ramt af influenza, hvilket var helt vildt ærgerligt, nu når vi endelig var bare lidt tæt på hinanden. Istedet spiste jeg sen morgenmad med en anden god veninde, da jeg efterhånden har så mange veninder, der bor i København. Så der er nok at tage fat på, og jeg synes altid, jeg har brug for mere tid! Om eftermiddagen tog vi toget hjem mod Aarhus, hvor vi blev hentet af vores to mænd – den store og den meget lille. Det var altså så rart at se Sylvester igen, og kysse hans små tykke kinder. Men det har samtidig været godt, at komme ud og få lidt luftforandring. Lørdag aften brugte jeg i armene på min mand, imens vi så ‘The Intern’ – som vi helt tilfældigvis faldt over på Netflix, men den var faktisk rigtig god.

Om et par timer skal vi til 11-års fødselsdag, og der er faktisk ikke noget, jeg hellere ville lige præcis i dag. Familiehygge – det bedste :) x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snert af lykke i hverdagen