En ægte anbefaling

En update på livet

En update på livet, som behandler mig rigtig godt for tiden. Det bliver måske lidt langt, så jeg håber, I kan holde ud til sidste linje. Det er svært at sige hvor langt, for jeg har intet forberedt, lader bare mine fingre glide over tasterne, og får mine tanker og følelser ned på skrift. Men vigtigst af alt: Jeg er virkelig glad!

Lige nu
Det er lørdag, det er weekend, som startede i går efter endnu en dejlig arbejdsdag. Da jeg havde hentet begge børn, sagde Sylvester og jeg farvel til Vega, som skulle sove hos sin far. Så handlede vi ind til en børnemenu og en voksenmenu. Gik hjem og lavede mad. Jeg havde forstillet mig en masse mor-og-søn hygge, med dyner i sofaen, leg på gulvet og kys i massevis. Men vi hyggede os ikke specielt meget, for han var så træt, den lille dreng, at han næsten ikke kunne være i sig selv. Jeg tror, han havde ondt i maven. Så da Rune kom hjem, smuttede jeg over og træne, og så blev S fodret af og puttet. Han sov på slaget 19.

Da jeg kom hjem fra en god, effektiv træning, smuttede Rune over og gjorde kunsten efter. Imens kastede jeg mig ud i HEVI Bodysugaring, som jeg har fået i min seneste GOODIEBOX. Jeg er blevet vokset med sukker rigtig mange år, men da det ikke lige har passet ind vores økonomi, har jeg de seneste måneder brugt min epilator – som også fungerer rigtig fint til formålet. Men jeg savner alligevel resultatet og den bløde hud med sukkervoksen, og derfor var jeg ret spændt på den udgave her. Og jeg må sige, at jeg virkelig er positivt overrasket. I det kit jeg har, følger der strips med, men jeg kan bedst lide at gøre det med sukkeret i hånden, det er meget nemmere og mere effektivt. Nå, men blot et lille tip, hvis I kunne tænke jer at prøve det der sukkervoks af derhjemme : ) Der findes mange tutorials på YouTube, hvis I er lidt usikre på det.

Kl 20 var aftensmaden klar, vinen hældt op og så satte vi os til at se X-Factor, med tanken om, at vi skulle se en film efterfølgende. Men efter X-Factor blev jeg ramt, og faldt i søvn i armene på min mand, som også faldt i søvn. Vi vågnede først over midnat og trillede i seng, og sov til – hold nu fast – kl 07 i morges. Dvs at Sylvester har sov heeeeeele natten i sin egen seng, endda uden sin storesøster ved sin side. Det er sket meget få gange, og jeg kan ikke få armene ned igen, når det sker. Tak, baby!

Nu sover han ude i barnevognen, jeg drikker dagens første kop kaffe, og Rune er ovre og træne. Vi er inde i en ret god periode lige nu. Vi motiverer hinanden. Jeg ville ikke kunne holde gejsten oppe, hvis han ikke også var klar på at give den en skalle med både kost og træning. Faktisk kunne jeg ikke ønske mig en bedre træningsmakker end ham : ) Jeg har tabt alle de kilo jeg gerne vil efter graviditeten, og nu handler det kun om at blive strammet op – men det trænger jeg til gengæld også gevaldigt til. Især på maven, pyha. Men det er der heldigvis råd for, og jeg er stadig fortrøstningsfuld.

img_0719Job, familieliv og livet generelt
Mit arbejde. Jeg er stadig virkelig glad for det, faktisk kunne jeg ikke ønske mig en bedre arbejdsplads. Faktisk vil jeg vove påstå, at jeg tror man kan have det mest kedelige arbejde, så længe omgivelserne og de folk omkring én, er gode. Ikke fordi mit arbejde er spor kedeligt, men jeg har efterhånden arbejdet en del steder, og aldrig før har jeg oplevet sådan en form for god stil hele vejen igennem. Jeg påtænker at lave et indlæg omkring det at søge job, da I har virket ret interesserede i det, og da det er et emne, mange kan relatere til.

For første gang nogensinde er vores økonomi også stabil. Hold op, det er dejligt. Der er ingen røde tal, overskud og plads til lidt af det sjove. Penge er ikke alt, nej – men det gør godt nok livet lettere på mange måder. Det giver os en enorm ro, og gør, at vi kan fokusere på alt det gode nu.

Generelt er vi bare et godt sted i vores liv lige nu. Alle sammen. Vi er glade, børnene er glade, de trives i hhv. vuggestue og børnehave. Jeg føler, jeg har fundet min plads i livet lige nu, og jeg nyder, at jeg har det som jeg har. Man skal huske at sætte pris på det, når livet behandler en godt.

Derudover er det marts og foråret er sat ind. Jeg har haft læderjakken på de sidste par dage, og jeg går ikke og fryser, som jeg gjorde for to uger siden. Dagene er længere, og der er lyst, når jeg tager afsted om morgenen og lyst når Rune kommer hjem om aftenen. Det gør alt sammen, at jeg har en del lettere ved at finde smilet frem. Der er overskud på mor-kontoen, og jeg nyder at bruge mine weekender med min familie. Faktisk er der ikke noget jeg hellere vil.

Nå, det blev alligevel ret langt. Sejt, hvis I er nået hertil. Jeg ved godt, der er lidt langt imellem mine indlæg, men det er sådan jeg har det bedst. Og faktisk tror jeg ikke, jeg ville kunne få tid til mere lige nu. Men I skal som altid være velkomne til at skrive, hvis der er noget I virkelig gerne vil læse om.

Nu vil jeg svinge en støvsuger, inden vi skal ind og hente Vega om en times tid. Jeg gad godt gå en lang tur med børn og hunde, men vejret er jo ikke sådan vildt fedt lige nu. Måske vi finder på noget helt andet istedet. I må i hvert fald have en god weekend, og igen tak fordi I læser med. Det betyder meget : )

 
   

8 kommentarer

 • C

  Skønt og positivt indlæg! Det har lige inspireret mig til at starte en dagbog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Dejligt at positiviteten skinner igennem – og god ide med dagbogen! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ih, jeg elsker altså din blog! Du virker altid så jordnær og oprigtig i dine indlæg :)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle flere beauty indlæg på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   TAK :) Det er skønt at høre. Jeg vil meget gerne lave flere beauty indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mai

  Jeg bliver helt glad af at læse dette indlæg! Og måske egentlig også lidt misundelig. Jeg vil glæde mig til, at jeg bliver lige så glad i mit liv, som du er nu. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hvor er du sød :) Det skal helt sikkert nok komme til dig en dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Måske du har nævnt det før – men hvad er det, du arbejder med? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ægte anbefaling