Voksentest

En glad lille cowboy

 photo foto-4.jpg

I må undskylde at jeg er så passiv herinde. Men siden vi fik Louis er mine dage bare gået med ham, og ikke så meget andet. Han er jo for fanden bare en lille baby, der ærlig talt ikke forstår og ved noget som helst, og bare vil lege, sove, tisse, lave nummer to og spise. Men hold nu op, han er sød. Vi hygger os så meget, og jeg har den største kærlighed for den lille fyr. Overstående billede er taget i morges, hvor han vågnede kl 06.30 og ville lege, men så fik jeg ham op på min hovedpude, og vi sov sådan der indtil kl 09. Vigtigt!

Min dag i dag har været rigtig dejlig. Jeg har haft fri fra arbejde, og tilbragt hele dagen med min veninde (og Louis selvfølgelig). Vi har spist på Kompa’9 og jeg har spist blåbærcheesecake <3 Det var dejligt med en masse venindetid, og nu kommer min kæreste snart hjem. I morgen skal vi til scanning og se babyen igen, jeg glæder mig! Da jeg er i uge 15+2 kan vi med stor sandsynlighed se kønnet i morgen. Hep hep hep!

 

   

1 kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksentest