En vintermorgen

En af hver, tak

thumb_img_5160_1024Det er virkelig et privilegium, både at have en dreng og en pige. Da vi første gang fik af vide, at vi skulle have en dreng, havde jeg svært ved at forstå det. For selvfølgelig skulle vi have en pige mere, det var det eneste jeg kunne forholde mig til, nok også fordi det var det eneste, jeg kunne realtere til. Men sådan skulle det ikke være, og heldigvis for det! Og så gik det op for mig, at jeg altså skulle have en lille dreng, og siden da har jeg været ellevild over det. Selvom Sylvester stadig er en baby, så er han bare en dreng på alle punkter allerede. Jeg skal ikke kunne sige, om det er generelt, at der er så tydeligt forskel på drenge og piger i den alder, men her er man ikke i tvivl. Min lille, fantastiske dreng.

Er det ikke noget med, at kvinder helst vil have piger og mænd helst vil have drenge – men det må man ikke rigtig sige højt? Det tror jeg vist. Som kvinde tror jeg altid, at man gerne vil have en pige, ikke nødvendigvis som første barn, men på et tidspunkt – hvis man altså vil have mere end et barn. Det ligger bare helt naturligt til én, uden at man måske tænker over det. Det er klart, at man bare allerhelst vil have et barn der er sundt og raskt, men I ved nok, hvor jeg vil hen, ikke? Sådan havde jeg det også selv, da jeg var gravid med Vega, og inden jeg kendte kønnet. Men noget der overraskede mig, var hvor glad jeg pludselig blev over, at Sylvester var en dreng og ikke en pige – altså da han stadig lå inde i maven. Det gik op for mig hvor heldig jeg var, at jeg får lov at få en bid af begge verdener og af begge sind. Det tror jeg virkelig er fedt. Det er det allerede!

thumb_img_5252_1024Til gengæld tror jeg også, at der er noget helt specielt ved at have to af hvert køn. To piger eller to drenge smelter bare sammen på en anden måde, og det må virkelig også være stort at overvære og være en del af som søster eller bror. Jeg har altid ønsket mig at have en jævnaldrende søster, og jeg er dødmisundelig på de af mine veninder, som har en søster med 1-3 års mellemrum.

Summasummarum er, at jeg bare er vildt lykkelig over min pige og min dreng, og jeg ville aldrig ønske, at det skulle være anderledes. Jeg er meget taknemmelig over, at jeg får lov til at opleve en af hver, og det er sjovt nok også altid det folk kommenterer på: “Nåå, så har du en af hver, hva?”. JEPS <3

Det var bare lidt søskende-snak fra min side. Som I nok kunne se på snappen (ekfk) i går, var jeg ude og spise med mine veninder. Vi har i lang tid haft en fast middagsaftale hver 1-1,5 måned, og det er altid så mega hyggeligt og dejligt. Der var cocktails ad libitum, og selvom jeg kun fik tre, kan det altså godt mærkes i dag. Jeg er liiiiidt træt i hovedet, og Sylvester har igen i nat været vågen mange gange, og vi ved jo alle at usammenhængende søvn og alkohol ikke er en særlig god kombi. Da jeg så i stod op til et køleskab uden mælk, kunne jeg godt mærke irritationen stige indefra. Godt, Netto kun ligger 200 meter væk.

Om lidt bliver Sylvester hentet af sin farmor, og det passer mig så fint, for så kan jeg få indhentet lidt. Egentlig har jeg allermest lyst til bare at ligge i sofaen med min computer, surfe (elsker det ord) rundt på nettet og blogge. Meeeeen jeg har et bryggers der bugner af rent tøj, der virkelig gerne vil lægges sammen, og jeg har også et børneværelse der er eksploderet OG nullermænd på størrelse med citroner. Så jeg er nok nødt til at være den gode wifey :)

Håber, I får en god weekend. Vi skal bare hygge alle fire i aften med lækker mad og så glo ind i flimmerkassen. Det ender garanteret med Vild Med Dans x

 
   

2 kommentarer

 • Maria

  Vi går i tanker om gerne at ville have børn, min mand og jeg :-)
  Jeg kan, med hånden på hjertet, sige at jeg ingen præference har, overhovedet!
  Prøver virkelig at psyke mig selv lidt ved at sige; ej man kan relatere til en pige fordi det er man selv, men samtidig kunne det være mega fedt at få en miniudgave af min mand .. Kan slet ikke sætte en ekstra procent på et af kønnene der får vægten til at tippe ..
  Er det mærkeligt? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, du har helt ret – selvom det jo næsten er en dødsynd at indrømmer, at man hélst vil have at man får en pige. Man vil også gerne have en dreng, men een af ens 2-3-4 børn, skal altså gerne være af eget køn :) Sådan har jeg det i hvertfalde selv – naturligvis ville jeg aldrig begræde at få 2 drenge, men altså, ærlig talt ville jeg gerne have minimum en pige at ligge perleplader med ;)
  Nu må vi se hvad det bliver til – begge dine er jo hvertfald skønne; billedet er så cute af de to.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vintermorgen