Billeder fra min telefon, ny bil og weekend

En af de der gode dage + en vinder

thumb_IMG_7226_1024I dag har været en rigtig god dag. Bare lidt bedre end de plejer at være. Vi kørte til København i går, og da vi kom hjem havde vi købt en bil. Vi kan hente den om 1,5 uge, og det bliver såååå godt til os :D Vi startede dagen ud med at køre ind til byen for at hente Vega, som havde sovet hos din far. Men istedet for at køre med hjem, mødes jeg med min veninde i det lækre vejr. Jeg skulle købe en fars-dags-gave til min skat, og hun var på jagt efter det perfekte nederdel. Vi fik begge hvad vi kom efter, og så trillede jeg hjem til mine svigerforældre, hvor min lille familie holdt til. Her brugte vi resten af dagen på ren afslapning, solbadning, jordbær-spisning, badning, kaffe-drikning, lur(e) og så videre. Da vi kom hjem sent på eftermiddagen, blev der ordnet have, forberedt aftensmad og rendt frem og tilbage mellem huset og haven. Børnene blev puttet kl 20, og så spiste vi sen aftensmad udenfor. Vi har grillet de sidste mange dage, og for fanden hvor er grillmad bare det bedste : ) Det er også meget nemmere at spise sundt og få mange grøntsager, da stort set alle grøntsager smager godt, når de er grillede. Ahhee. Nu er vi rykket indenfor med benene oppe og et glas rødvin i hånden. Perfekt lørdag, lige efter mit hoved. Der er virkelig ikke noget bedre, end at være sammen med den familie, jeg har været med til at lave. Det er både stort, og det bedste der findes : )

Jeg har også fundet en vinder af babyfoodprocessoren. Det blev Jannie Schmidt – tillykke, jeg har sendt dig en mail :)

   

1 kommentar

  • Jannie

    Hej Emma Kathrine.
    Modtog en mail fra dig for lidt over 14 dage siden med at jeg havde vundet Phillips avent baby foodprocessoren – jeg har endnu ikke hørt noget eller modtaget maskinen, ved du hvor lang tid, jeg skal forvente der går, eller har du kontakt information til det sted hvorfra jeg skal modtage den, så jeg kan få afvide om den er på vej?
    Vh Jannie Schmidt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra min telefon, ny bil og weekend