Hovedpine: Når kroppen ikke er glad

En ægte anbefaling

Beauty i alle dets former, jeg får aldrig nok. Jeg er så nysgerrig og interesseret i alt, der omhandler skønhed, og derfor er det heller ikke mærkeligt, at jeg er glad for GOODIEBOX.  Det er så godt et koncept, synes jeg. Én ting havde været, hvis prisen på boksen ikke havde levet op til selve boksens indhold, men gang på gang indeholder boksen produkter til mindst en værdi over 550 kr, hvis ikke mere. Man får så mange gode, og vigtigst af alt, brugbare produkter til badeværelseshylden, at det kun kan betale sig. Mange af de produkter jeg er blevet rigtig glad for, har jeg fået igennem GOODIEBOX, og jeg bliver gang på gang overrasket. Mine favoritter fra januarboksen er:

picmonkey-sample

ÊTRE BELLE SHEET MASK
Halvdyr, men virkelig effektiv. Hvis man har en hud, der godt kunne trænge til skud med alt det gode, er denne et godt bud. Min hud blev boostet med fugt og fik en glød som aldrig før. Den perfekte værtindegave!

THE BODY SHOP ALL-IN-ONE INSTABLUR EYES
Hvis man ikke er så meget til det helt vilde makeup, kan den her måske være løsningen. Den har en primer-lignende konsistens, og kan bruges under øjnene til at dække mørke rande og fx komme rødmen rundt om næsen til livs. Den dækker langt fra ligesom en concealer, men den giver et lille pift af friskhed. Generelt er jeg bare vild med multi-produkter :)

Den nyeste box er lige efter mit hoved. Den indeholder nemlig to ting, jeg eeeelsker: Sukkervoks og pigmenterede øjenskygger. Jeg tænkte: “YES”, da jeg pakkede boksen op, og lavede straks swatches af øjenskyggerne på min hånd. Men de får lige lov at få et indlæg for sig selv, når jeg har prøvet det af :)

De to overstående produkter er blot en lille del af januar-GOODIEBOX, som man stadig kan nå at bestille lige her. Hvis du er vild med beauty og nysgerrig på nye produkter, kan du tilmelde dig GOODIEBOX og hver måned modtage en boks fyldt med lækkerier for beauty-elskere.

Det var bare det, jeg ville sige. GOD tirsdag :-*

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedpine: Når kroppen ikke er glad