På date

Drømmesofaen

sofaMåske synes I, det kunne være sjovt at se, hvad vores ultimative drømmesofa er for en. Den er møghamrende dyr, og chancen for, at vi nogensinde får råd til den er meget, meget lille. Men man skal jo drømme, ellers bliver livet sgu for kedeligt. Min kæreste arbejder i en stor møbelvirksomhed, som forhandler den – og mange andre ustyrligt lækre designermøbler, og det var her, jeg så den i udstillingen for første gang for et par år siden. Normalt er jeg faktisk slet ikke til lædersofaer, men den her er klart en undtagelse. Den har i min optik det hele: de enkelte og lette ben, luksuriøsitet i læderet – som er helt blødt, coolness, flotte former og jeg kunne blive ved. Jeg synes, den kombinere mange ting som jeg personligt elsker. Om jeg overhovedet ville smide pyntepuder i, ved jeg faktisk ikke, men det er altså nogle virkelig pæne puder fra Ferm Living.

Sofaen er fra italienske Flexform, modellen hedder ‘Lifesteel‘ og er designet af Antonio Citterio. Den koster mellem 80.000-100.000+, og kan fås med både læder og ruskind, og både med to og tre hynder – hvorefter prisen jo ændres frem og tilbage. Hvis I nu går og har den-slags-penge, er den sat ned her i både brun og sort ;) Det er sådan en sofa der skal ses i virkeligheden, da billedet slet ikke viser, hvor overdrevet flot den faktisk er.

Hvad er jeres ultimative, dyre og måske ret urealistiske drømmekøb?

 
   

2 kommentarer

 • Natasja

  Den er godt nok også lækker. Minder lidt om vores -dog meget lettere i udtrykket. Jeg kunne tilgelgæld godt tænke mig en Eilersen og så en Tesla og en hest. Haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja, jeg er også ret vild med at den er så minimalistisk, samtidig med at den er ret tung i det – hvis det giver mening.

   Haha, gode køb! Jeg kan til gengæld sige med lidt insiderviden, at Eilersen ikke laver den bedste og mest holdbare kvalitet. Jeg er helt med dig omkring Teslaen – og hesten :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date