I Vegas hoved

Det vidste I nok ikke #2

Processed with VSCO with t1 preset

– Jeg er nærsynet, og har -3,75 på begge øjne, phew. Så jeg kan med andre ord ikke se uden mine linser. Jeg har månedslinser som jeg sover med.

– Jeg bliver altid lige overrasket, når folk kalder mig ‘Emma Kathrine’ ved fornavn. Det føles og lyder meget mærkeligt.

– Jeg er lettere afhængig af skyllemiddel, og har nu aftalt med mig selv, at jeg skal bruge en flaske færdig, før jeg må købe en ny. Jeg dufter altid til vasketøjet, når jeg har vasket det. Creepy? Lidt.

– Et af mine første brugernavne på Arto (for over 12 år siden) var IceeCo0lD-NaauGhty. Nej, det er ikke en joke. Det var også dengang hvor noget af det fedeste man kunne eje (efter min mening) var Royal-bukser og Shox-sko. Det er virkelig tragisk.

– Jeg foretrækker vinterpåklædning frem for sommerpåklædning. Selvom jeg hader sne og kulde, så føler jeg mig bedste tilpas i jeans, støvler og strik. Lag på lag. Selvom jeg altid får det vanvittigt varmt af ingenting.

– Jeg vasker kun mit hår en gang om ugen, for det meste om torsdagen. “Men bliver dit hår ikke vildt fedtet?” – måske på 5-6. dagen, men ellers ikke. Det er en tilvænningssag for håret, og jo mere det vænner sig til det, jo mindre fedtet bliver det. Men jeg er også glad for tørshampoo.

– Runes input: “Det er mig en gåde, at du kan være så lækker, men samtidig have evnen til at lave nogle ansigtsudtryk, der kan gøre dig så grim.” Jeg vil give ham ret i, at jeg mestre det med grimme ansigtsudtryk til perfektion.

– Jeg elsker duften af en cigaret i den friske luft. Jeg bryder mig bestemt ikke om, at blive røget lige op i hovedet, men at gå forbi en der ryger og så lige sniffe røgduften ind, det er altså godt. Er jeg den eneste?

– Da jeg var 16 vandt jeg titlen som ‘Aarhus pigen 2008’. Det var så sjovt!!!

– Jeg bliver et meget irriterende menneske, når jeg er meget træt. Så bliver jeg 5 år gammel og ved ikke, hvilket ben jeg skal stå på, og vil egentlig bare gerne helst opvartes og plejes. Når det er meget slemt kan Rune godt finde på at sige: “Du er virkelig træt, gå nu i seng.”

– Jeg er faktisk ikke særlig vild med mad, som kommer ind i kategorien ‘morgenmad’, altså bortset fra æg, bacon og den slags. Hvis det stod til mig, ville jeg helst spise alm. frokost/aftensmad til morgenmad. Generelt foretrækker jeg bare det salte fremfor det søde, altid.

Læs første indlæg her.

 
   

9 kommentarer

 • maja

  husker “emza-bk” på Arto. Hvad stod bk egentlig for? det var et eller andet med en sej pige’bande’!

  btw den bedste skyllemiddel er den turkisgrønne med en orkidé udenpå fra lenor, river ikke i næsen, dufter bare himmelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hahaha, hvor sjovt at du kan huske det! ‘BK’ stod for brede kurver, det var noget internt jeg havde med min veninde. Så dog ikke noget med en pigebande ;)

   Den kender jeg ikke, men den må jeg selvfølgelig prøve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maja

   Nåååe… haha!
   Jamen der var altså også noget med en gruppe af seje piger. Der lå bl.a. et billede på arto, hvor i stod en flok og poserede oven på et spisebord, i miss sixty bukser i hver jeres farve (turkis, hvid, lyserød mfl.) :D husker det nok, fordi de bukser kostede 600 kr parret, hvilket immervæk var en sjat den gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hahaha, jeg kan godt huske det billede! Tragisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg afskyr også morgenmadsprodukter med mælk, eller rundstykker med marmelade – det er da keeedeligt. Kaffe, æg og bacon er klart det, der er værd at gå efter, i brunchbuffeten. Og ost!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Elsker, elsker, elsker duften af skyllemiddel og har tre flasker stående – min favorit er den blå fra Dunlet eller Bamseline! Dufter også til det våde vasketøj – favoritten er det hvide nyvasket sengetøj – måske fordi det optisk virker mere rent så , haha. Dufter ligeledes også til en forbipasserende der ryger. Elsker også dufte som terpentin og benzin, men det er nu ikke noget jeg dagligt sniffer til 😂
  Overstående med at sniffe til vasketøj tog helt overhånd i min graviditet haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Den blå fra Dunlet er LIFE! Jeg føler nemlig også det er blevet renere når det dufter så godt, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Haha fed liste. Ang. cigaretterne er den spot on! Det er bare noget andet efter at flere og flere begynder at ryge på e-cigaretter (ala dem her fra http://ejuice4you.dk/), hvor det lige pludselig dufter mere af vandpibe, end den røgede duft som man “er vant til” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Vegas hoved