1 år

Det går lidt langsomt

thumb_img_8183_1024
^ Jeg ser af gode grund langt fra sådan her ud i dag, men det kunne da være meget lækkert, ikke?

Det bliver simpelthen så godt for mig, at starte på arbejde på mandag. Jeg kan mærke, at min hjerne ligeså stille bliver sat ud af spil. Det er ikke engang skrevet for sjov, men jeg kan oprigtigt mærke, at tingene ikke går helt så hurtigt derinde, som de plejer. Men det er vel heller ikke så mærkeligt, taget de sidste måneder i betragtning. Det bliver på alle mulige måder en helt ny tilværelse, og jeg kan faktisk ikke vente : ) Tusinde tak for alle jeres lykønskninger btw, I er søde.

Sylvester blev som sagt et år i mandags, og vi havde en virkelig dejlig eftermiddag. Børnene dansede rundt blandt vores familie og humøret var højt. Sylvester fik sådan nogle fine gaver, og hans far lavede en lagkage til ham, som han nød med største velbehag. Han har det så godt og er simpelthen så glad. Men (!) han vågner stadig hver nat for at spise (selvom han egentlig var stoppet?!), og efter lidt snak frem og tilbage med nogle fra min mødregruppe, besluttede jeg i går, at nu skulle det være slut. Og da jeg gik i seng, holdt jeg fast på, at når han vågnede, skulle han kun tilbydes vand. Rune er derfor blevet tilbudt en soveplads på sofaen de næste par dage, så det ikke skal gå ud over os begge. Hvis vi er rigtig heldige, forstår Sylvester budskabet inden på mandag, hvor jeg starter. Det kunne være en ganske perfekt timing : ) For jeg tror oprigtigt, at det bare er en dårlig vane han har fået. Men i nat sov han selvfølgelig igennem uden opvågning. Jeg var helt overrasket da jeg vågnede i morges, men lad os nu se, om vi er ligeså heldige i nat?

Ellers er der ikke meget spændende at berette her hos mig. Det øsregner og blæser mere end jeg længe har set. Så meget, at jeg kørte børnene til institutionen i morges – trods at vi kun har 200 meter derover. Det er altså en first-timer, vil jeg lige pointere. Motivationen til at træne er meget lav lige for tiden. I går rendte jeg rundt i mit træningstøj i flere timer, men endte alligevel med at droppe det. Nogle gange kan jeg virkelig ryste på hovedet over mig selv – så få det dog gjort, kvinde! Men åbenbart ikke. De her dage er langsomme, og måske er det helt okay. Jeg får ordnet nogle praktiske ting herhjemme, såsom at rydde op og organisere de steder der altid bliver udskudt. Det tror jeg, de fleste kender. I aften skal vi fejre verdens bedste svigermors fødselsdag, det glæder jeg mig til x

 
   

1 kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år