Dag et

Det føles godt

Det er virkelig kommet bag på mig, hvor stor en omvæltning det er at ændre sin hverdag fuldstændig. Det ligger måske lidt til højrebenet i selve sætningen, men jeg troede ikke, at jeg kunne mærke det så meget. Ikke fordi jeg er træt af det, tværtimod, men det har godt nok taget r**** på mig. Træthed har pludselig nået nye højder. Mentalt bliver jeg fuldstændig udmattet af nye indtryk og informationer, og fysisk bliver jeg træt, fordi jeg går mere og er i stillinger, som jeg normalt ikke er i. Jeg sidder på kontor, bevares – men jeg er meget over det hele. Min krop er dybt seriøst øm, når jeg kommer hjem. Hvad sker der for det? Før var jeg træt fordi jeg ikke lavede noget, og de to former for træthed er meget forskellige.

Jeg er glad for mit job. Sådan virkelig glad. Folk er søde, åbne og imødekommende. Mit job er alsidigt, og jeg har mulighed for at sætte mit eget præg på mange ting. Jeg suger viden til mig, og nyder, at jeg er i en branche, som jeg har en oprigtig interesse i. Derudover har vi en god frokostordning, og så har jeg fået en lækker telefon. What’s not to like? Jeg føler mig virkelig heldig, og jeg er meget taknemmelig over den mulighed jeg har fået.

Når det så er sagt, er tiden efter jeg har fået fri jo også helt anderledes. Børnene bliver hentet en time senere end normalt, og det er bare sådan, det er. Det klør selvfølgelig lidt i mit vil-gerne-hente-før-klokken-tre gen, men det gør jo ingen forskel for dem. Det siger jeg i hvert fald til mig selv. Igen handler det nok mest om Sylvester, for Vega vil ofte slet ikke med hjem, når jeg kommer. Når jeg henter dem, kan jeg mærke, at jeg har savnet dem meget mere, end jeg gjorde før. Måske er det fordi jeg fysisk er meget længere væk fra dem, men også fordi at jeg mentalt er væk fra dem. Jeg tænker ikke på dem på samme måde, fordi jeg har så meget andet i hovedet i løbet af dagen. Så gensynsglæden er stor kl 15.50, og den går heldigvis begge veje.

thumb_img_0002_1024^ Det er godt nok taget igennem en rude, men udsigten var virkelig smuk tirsdag morgen

Én ting vi i hvert fald skal have styr på til næste uge er en madplan. En vi kan holde os 100% til, så mit trætte hoved ikke skal til at opfinde den dybe tallerken, når jeg kommer hjem. Vi har selvfølgelig haft fryseren fyldt med lidt forskelligt, men vi har godt nok fået kedelig mad i den her uge. Men man skal jo også lige ind i det, tænker jeg. Der er i hvert fald plads til en forbedring dér.

I morgen er det weekend, og for første gang længe, glæder jeg mig oprigtigt til weekenden, fordi at jeg skal bruge tiden med min familie og på ikke at arbejde. Det er en rar følelse, at føle at man kan holde weekend med god samvittighed. En weekend, der bliver fyldt med tillykke’er både lørdag og søndag, da jeg har fødselsdag, som skal fejres med både familie og veninder.

Det var en lille update fra min hånd på mit nye liv. Nu vil jeg hoppe i seng, da min datter vækkede mig kl 05 i morges, blot for at diskutere i ét sølle minut, hvorefter hun gik i seng igen, og faldt i søvn på stedet. Men jeg kunne ikke falde i søvn, fordi jeg vidste, at vækkeuret ringede kl 06…… Så godnat x

 
   

2 kommentarer

 • Mille

  Hej Emma. Jeg har ikke fulgt med i et par uger nu, har ikke set du har fået arbejde. Hvorhenne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hos et mediebureau her i Aarhus, så det kunne ikke være bedre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag et