Bodytalk #2

De sidste tre

Der er sket noget møgfedt herhjemme. Noget, man nok kun kan blive kørt helt op over, hvis man selv har børn og/eller har stået i en sitatuon som vores, hvor det der med at sove om natten, ikke rigtig er noget man gør i. Men sagen er den, at Sylvester har sovet igennem de sidste tre dage. Fuck, yes, I kid you not, og jeg skal komme efter jer. Det er sgu rigtigt! Efter sundhedsplejerskens besøg i mandags, har vi forsøgt at proppe mere mad i ham, end vi gjorde før. Om det er det, der har virket mirakuløst, aner vi ikke. Men noget er der sket, og det er noget rigtig godt! Det er egentlig ikke fordi, han har fået vildt meget ekstra mad indenbords. Faktisk har det kun været en halv rugbolle, der er blevet serveret for ham to gange om dagen – altså udover hans normale måltider. Måske har jeg også givet ham en ekstra ostehaps og lidt mere frugt, men mere er det ikke. Måske besluttede han sig bare for, at det egentlig var lidt besværligt med det der nattespiseri? Jeg kunne ikke være mere enig.

thumb_img_8831_1024Når det så er sagt, så er det virkelig vildt, hvor meget vi kan mærke det på søvnkontoen, som ligeså stille begynder at ramme nul, og så forhåbentlig kan gå i plus derefter. Det er en helt anden følelse man vågner med, når man slår øjnene op om morgenen. Jeg tør ikke glæde mig alt for meget, for det kan vende lige om lidt, men så længe det varer, så nyder vi det. Timingen kunne ikke være bedre, da jeg (forhåbentlig) snart får et job, og ikke har tid til at være vågen om natten.

Den her dag er fløjet afsted, og jeg har nærmest ikke nået noget. Men I skrivende øjeblik sover Sylvester, og jeg prøver at rejse mig fra sofaen, så jeg kan få gjort rent. Det trækker bare ikke rigtig i mig. Til gengæld har jeg lige tilmeldt Vega til et gymnastikhold, hvor hun og jeg skal gå hver søndag. Det bliver så hyggeligt, både at komme ud og brænde noget krudt af for hendes vedkommende, men også at have noget sammen, som bare er hendes og mit. Hun deler efterhånden alt tid og alle ting med Sylvester, så jeg synes helt sikkert, at lidt mor-og-datter kvalitetstid er på sin plads.

Håber, I får en dejlig en <3

 
   

3 kommentarer

 • Anna

  Jeg er forholdsvist ny læser, og jeg elsker virkelig at du skriver et nyt indlæg så tit! Jeg læser din blog hver aften inden jeg går i seng, og har nu gjort det til en ‘vane’ at læse din blog! PS. Så elsker jeg at du er så hudløst ærlig og deler ud af dine personlige ting såsom forhold, hverdage – generelt bare hvordan I får tingene til at hænge sammen med 2 børn og økonomi. Sammenlignet med andre bloggere får du ikke hverdagen til at ligne guld og grønne skove, men at du fortæller om hvordan den rent faktisk er! Jeg håber at du en dag bliver professional blogger – jeg vil uden tvivl blive ved med at læse/følge dig :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LivaGryn

  OMG!! et stort halleluja og tillykke her fra!
  Hvor er det fantastisk! Send gerne de vibes i min retning :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja, ikke??? Det er så lækkert altså. Jeg sender masser af sleepy-vibes i din retning :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodytalk #2