Det har været det helt rigtige for mig

Dag et

thumb_img_0053_1024Sådan her så det ud, da morgensolen ihærdigt prøvede at trænge ind bag vores lidt for lille mørklægningsgardin i søndags. Klokken var ti, og jeg vågnede uden børn og med lidt ondt i håret. Vi havde aftenen og natten forinden haft det sindssygt sjovt med gode venner, og det kan man nok ikke undgå at bøde lidt for dagen efter. Men for katten, hvor er det altså dejligt, ikke at blive vækket af små mini versioner af en selv. Er I med mig? : ) Jeg havde selvfølgelig været vågen to timer forinden, da mit indre ur ikke kunne forstå, at jeg pludselig kunne sove længe, og så lagde jeg mig ind til min mand, som var langt fra at vågne, og nappede et par timer mere.

Dagen i går var den sidste dag i det gamle kapitel, for jeg føler, at jeg i dag har taget hul på et nyt. Min første dag på mit nye job er gået virkelig godt, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. Jeg må virkelige tage hatten af for det sted, jeg er kommet hen – det virker bare så godt, og der er så mange små ting der gør, at man som medarbejder virkelig føler sig værdsat. Hvis det er de følelser jeg sidder med efter første dag, kan det ikke gå helt galt.

Da jeg satte mig i bussen på vej hjem, kunne jeg virkelig mærke trætheden ramme mig. Alle de nye indtryk og informationer, skulle lige falde på plads oppe på øverste etage, og det tager nok lidt tid, før jeg vænner mig til min nye hverdag. Men det er rart, det er det virkelig. Selvom jeg altid har holdt af vores (altså min og børnenes) rolige morgener og ‘vi-skal ikke-nå-noget’ mentalitet, var det rart at vinke farvel til hele banden i morges, og komme ud og få en anden hat på end mor-hatten.

Nu er børnene puttet, Rune er ovre og træne, jeg skal til at skænke et glas rødvin – det skal jo fejres, ikke?

P.S. Jeg mangler stadig info på en Sara, der donerede penge til min egenindsamling i forbindelse med Røde Kors julehjælp. Hvis du ser det her, så send mig dine oplysninger på hello@emmakathrine.dk asap, tak :)

 
   

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Tillykke med det nye job – det lyder som om, du går en spændende tid i møde.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har været det helt rigtige for mig