Drengenavne - hvorfor er det så svært?

Video: Contour på budget

Godmorgen beauties :) Ahhh, det er søndag og solen skinner udenfor. Vi har ikke så mange planer i dag, bortset fra en tur i IKEA og spisning hos min familie i aften. Ganske perfekt! Jeg har brugt ca. hele morgenen på at uploade den her video, og nu er det endelig lykkedes :)

 photo concealer collage.jpg

Jeg har fået en ny rutine makeup rutine. Ikke kun når tiden er til det, men faktisk hver morgen inden jeg hopper på arbejde. Den består af contouring, og jeg er blevet ret vild med det :) Og så tænker I nok: “jamen tager det ikke en helt masse tid?”, og det gør det faktisk ikke, hvis man bare har de rette produkter og et lidt fiks på fingrene. Det tager mig ca 15 minutter at lægge inkl bryn, bronzer, blush og highlighter, altså til hverdagsbrug. Resultatet gør mit ansigt lige dét slankere og mere spændende, hvilket jeg er rimelig klar på, især nu her hvor mit ansigt vokser i takt med min mave, ehhh :) Jeg har set utallige YouTube-videoer med contouring, og nåede frem til at det nok var mest ideelt for mig at arbejde med flydende produkter frem for produkter i pudderform. Jeg ledte lidt efter en form for stick, men gad ikke smide flere hundrede kroner efter sådan en. Bobbi Brown’s Skin Foundation Stick kunne måske være fin til formålet, men de koster også 345 kr pr. produkt.

Men en dag trillede jeg forbi H&M, som jo har lanceret en helt ny makeupserie, som faktisk er rigtig fin! Heriblandt har de lavet en ‘cover up concealer‘, som fås i mange farver til små 50 kr stykket. Jeg købte en lys en i farven ‘almond beige’, og så købte jeg den allermørkeste i farven ‘chestnut’, så jeg havde en til henholdsvis highlight og contour. Begge concealers fungerer perfekt til formålet, og er sammen med min Complexion Sponge (beautyblender) fra Real Techniques et match made in heaven.


Husk at trykke HD! Mine videoskills er ikke helt optimale endnu, men jeg bliver bedre og bedre ;)

Jeg har i videoen herunder forsøgt at demonstrere hvor nemt det egentlig kan gøres, og at det ikke behøver at tage alverdens tid. Personligt sidder jeg ved spisebordet og gør det, imens Vega spiser morgenmad. Jeg er ikke makeup ekspert, men jeg tror lidt det med contouring handler om, at øve sig, og finde ud af hvad der virker for én. Man bestemmer selvfølgelig selv hvor meget eller hvor lidt, og hvor grundig man vil være. Contour kan jo heldigvis tones op og ned, alt efter hvad man ønsker.

Det her er kun en video af selve contouring til hverdagsbrug. Hvis jeg fx skulle ud, ville jeg lægge en base af foundation først :)

To små råd
– Det kan godt virke virkelig uoverskueligt, når alt skal blendes sammen, og man tænker, at det kommer aldrig til at ende godt. Men det gør det, så hav tålmodighed og BLEND ;)

– Jeg vil virkelig anbefale en beautyblender-lignende svamp, jeg ville slet ikke kunne forestille mig at blende med andet. Hvis du bruger en beautyblender, så husk at gør den våd og vrid den godt inden brug. Hvis ikke, bliver produkterne meget sværere at blende ud, og resultatet bliver ikke så naturligt, som hvis svampen er fugtig :)

 

 
   

10 kommentarer

 • Caroline

  Tak for en fed video og gode make up råd. Har selv lige været nede og købe det efter du havde lagt den op. Det kræver lidt øvelse :D Du har en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Sejt! :) Ja det kræver lidt øvelse, men det vigtigste er bare at huske på, ikke at blende contour’en ved kindbenene nedad, det giver et helt forkert resultat. Men øvelse gør mester :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er alle dine hormonknopper lige?? ;) Jeg er gravid og mit hageparti ligner jeg ved ikke hvad! Det er virkelig belastende.

  Du har slet ikke døjet med det i nogle af dine graviditeter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Haha, de er der heldigvis ikke! Jeg har lidt på brystet, men det er det. Havde mange flere da jeg var gravid med Vega. Måske er min krop bare mere vant til hormonerne, fordi den har været igennem det en gang før :D men jeg ved det ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvad hedder den pudder, du bruger? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  God video. Hvad synes du om concealerens kvalitet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Tak! :) Kvaliteten er god nok, men det er jo H&M. Jeg prøvede lige at bruge den lyse som alm. concealer, og den dækkede ikke ret godt. Så jeg tror bare, at jeg holder mig til at bruge dem til contour/highlight :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kerr

  hvad hedder sangen?
  fin video btw :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed video! Jeg har altid brug pudder produkter til dette formål, men det kan da være jeg snart tør kaste mig ud i flydende produkter! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengenavne - hvorfor er det så svært?