Forår i fødderne

Børnefri lørdag

80739ecb-cbd1-4d74-85a3-1a665418f0caEr jeg den eneste mor, der, når jeg pludselig får tid for mig selv, ikke helt ved hvilket ben jeg skal stå på? De fleste af os kan nok nikke genkendende til, at humøret er højt, når der er alenetid i vente. Sådan har jeg det i hvert fald, ligemeget om det blot er et par timer eller en hel dag. Men når jeg så står uden børn, ved jeg alligevel aldrig helt, hvad jeg skal give mig til. Der er så mange ting jeg gerne vil. Og endnu flere ting jeg burde gøre. Hvor starter man? Hvad prioriterer man, det praktiske eller det hyggelige? Det der med pludselig at have tid, som man kan bruge på hvad-man-vil er lettere skræmmende og tydeligvis noget, jeg ikke oplever så tit.

Rune er taget på herretur til København, og børnene blev hentet af deres bedsteforældre kl 16.30, fordi de skulle med til en fødselsdag. Så jeg havde 100% me-time. Det første jeg gjorde, var at ligge mig i sofaen med  et tæppe, mine to pelsede venner og en masse ulæste magasiner, Når man arbejder på et mediebureau er der stort set frit valg i magasin-land, så jeg havde en stor bunke, jeg glædede mig til at komme igennem. Da jeg kunne mærke, at jeg var tæt på at falde i søvn, besluttede jeg mig for at gå med hundene i det sindssygt dejlige vejr. Det var en god idé, for det gode vejr og den friske luft motiverede mig til at løbe en tur. Faktisk havde jeg haft mit træningstøj på det meste af dagen, men kunne bare ikke kommet afsted.

Men det kom jeg sørme, og kl.19.30 løb jeg ud i det blå og vendte tilbage med 8 kilometer på løbekontoen. Jeg har ikke løbet så langt siden før jeg flyttede til Kbh, hvilket er cirka fire år siden. Dengang løb jeg meget, langt og flere gange om ugen. Så det var en ret stor dag for mig, og jeg var ret af mig selv :) Jeg har løbet en del interval og alm. løb på det sidste, når jeg har været henne og træne, og det har vist givet pote. Måske det er tid til blive løber igen?

Børnene kom hjem kl 22, helt trætte og glade ovenpå en god eftermiddag og aften med masser af leg. Klokken er snart 23, og jeg er igang med at spise aftensmad, som består af en af de der færdige salater fra Netto. Jeg tænker at jeg lige pifter den op med hvad jeg nu kan finde. Ellers er planen at jeg skal i seng liiiige om lidt, og suge til mig af alt den ekstra energi og overskud jeg har fået, efter nogle gode timer i mit eget univers. Jeg sover i sofaen i nat, for så er jeg tæt på børnene, og skal ikke ligge i den store seng alene.

God weekend <3

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår i fødderne