40+0

Bloggen og et nyt år

  

Hej med jer <3 Stadig ingen baby! Men jeg satser stærkt på at han er her inden ugen er omme.

Nu er vi trådt ind i et nyt år, og jeg synes det er en god anledning til at dykke lidt ned i indholdet her på bloggen. Jeg skriver jo bare om det, der falder mig naturligt, sådan har det altid været. Men jeg har selvfølgelig også stor interesse i at I synes, det er fedt at læse med. Det er klart :) Derfor synes jeg, at et nyt år kunne være en oplagt mulighed for at finde ud af, om I mangler noget indholdsmæssigt, og hvorfor I læser med herinde.

Det er klart, at der kommer til at være mange babyrelaterede indlæg det næste år, men jeg tænker alligevel at det bliver mindre end da jeg fik Vega, i og med at jeg har været igennem det hele én gang før. Men nu skal jeg selvfølgelig ikke sige for meget, jeg ved jo ikke, hvordan det bliver.

Men I må meget, meget gerne skrive et par linjer om hvad I godt kunne tænke jer mere eller mindre af her på bloggen i fremtiden, og hvad I godt kan lide ved emmakathrine.dk. Så bliver jeg rigtig glad og taknemmelig :) x

   

18 kommentarer

 • Mia

  Emma! Jeg har lige set din snap. Hvor er han skøn!! Stort tillykke med ham. Jeg glæder mig til at lære ham at kende gennem bloggen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har fulgt med i din blog lige siden du startede den år tilbage – jeg elsker at følge med! :) jeg ville også gerne læse nogle indlæg med jeres hus og selve istandsættelsen :) og videoblog er også altid et hit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Din blog er helt klart en af mine ynglings! forsæt med det du gør, det gør bloggen til hvad den er!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg synes også, at din blog er skøn, som den er – og dejlig ærlig :)
  Så bare forsæt, som du plejer. Måske lidt mere om jeres hus og “istandsættelsen” af det. Glæder mig altså også til at se jeres nye køkken? :D hehe.

  God weekend! Krydser fingre for, at lillebror kommer til verdenen snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg har efterhånden fulgt med i nogen år og jeg elsker din blog! Den er så nede på jorden, ærlig og din personlighed skinner igennem. Jeg har ikke selv børn, men jeg synes alligevel du appellere til mig med dine mange forskellige indlæg! Bliv ved med det! Du har den bedste blog lige her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Din blog er en af mine absolut yndlings at læse!
  Jeg tror det er fordi din blog er meget personlig (og ikke kun mode mode mode. Fx…)
  Men også tanker fra din hverdag og så elsker jeg at se billeder af dig og din skønne familie!
  Billeder billeder billeder!!! Masser af dem.

  Kort sagt: Fortsæt som nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Nu er jeg lidt egoistisk, men nu du spørger ;) Meget gerne baby relateret indlæg da jeg selv venter mig en lille dreng til april (nr. 1) og derfor æder den slags indlæg råt.
  Jeg holder meget af at læse din blog da den er lidt upoleret og ærlig. Jeg synes mange bloggere går så meget op i at højne niveauet til en sådan grad, at det falder til jorden. Man kan mærke at der sidder en jysk blogger bag den blog – ingen fine fornemmelser ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Helt klart flere videoer. Jeg er vilde med de tidligere du har lavet! Tak for et ellers så dejligt univers herinde, har efterhånden fulgt med i mange år! Er så spændt på hvornår baby melder sin ankomst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er selv gravid og nyder alle dine indlæg med baby og familieliv – så dem håber jeg ikke, at du skærer ned på! :-) Dejlig, ærlig og kærlig blog du har. Den kan du godt være stolt af! Knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes din blog er så skøn og hjertevarm, fordi du er så ærlig og fortæller så meget om din familie og dig selv :)
  Jeg synes det fungerer super som nu, med lidt af det hele :)
  Sender dig lige en gang ve støv!
  Er selv 40+2 idag med nr 2 og har en pige på 22mdr, så føler jeg kan relatere til nærmest alt du skriver :)
  Pøj pøj med fødsel osv :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tusinde tak, det er dejligt at høre! :)
   Ja så kan det næsten ikke blive tættere på hinanden, jeg sender vestøv tilbage til dig også! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg syntes den er så fin som den er, jeg føler ikke at jeg mangler noget :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej smukke Emma Kathrine! Din blog er skøn som den er, det er herligt at læse om Vegas narrestreger og når hun gør fremskridt, men også om dine tanker omkring det med at være mor og hvad du lige har på hjertet! Jeg glæder mig til endnu flere indlæg fra dig af, din blog er herlig som den er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emmakathrine.dk er min absolut yndlingsblog, og jeg har fulgt med i omkring 2 år nu. Jeg elsker simpelthen alle dine indlæg, om din hverdag, din rolle som mor, dit parforhold, makeup tips osv. Jeg elsker det hele, haha. Jeg synes bare din personlighed skinner igennem på bloggen og alt er nede på jorden og det er super fedt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig flere makeup-indlæg, fordi jeg har fået super meget ud af dem, du allerede har skrevet. Ellers kunne jeg også godt tænke mig at høre mere om dit forhold til dine familie, svigerfamilie og veninder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er vild med din blog fordi du formår at varierer det hele på en super god måde, og at alle indlæg ikke kun handler om en bestemt ting f.eks. Make-up eller børn.
  Jeg håber at du vil forsætte med at skrive om din hverdag (arbejde, fremtidige planer osv.) dine børn, forhold, veninder, makeup og eventuelt også billeder fra jeres hus osv.

  Alt i alt er jeg vild med din blog og har læst med siden du læste til filosofi eksamen, haha :)

  Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er vild med din fortælling om graviditet, Vega og også gerne lillebror. Jeres familie og hverdagsting. Derudover er vild med dine make jo up videoer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jah lidt af hvert, både familieliv, tanker om arbejdsliv, hvordan du får passet veninder ind i det hele, makeup, makeupvideoer osv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes det fungere super godt, som det er nu :-) der er lidt for enhver smag – også til os uden unger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40+0