Svar på spørgerunde #1

Barsel i sigte

 photo PB082671.jpgJeg var nødt til at blive hjemme fra arbejde i går, fordi jeg havde så mange smerter i min lænd. Det startede mandag formiddag, og gik bare ikke væk igen som det plejer. Pheew. Det var virkelig slemt, og jeg havde også plukkeveer oven i hatten. Ikke den fedeste dag. Men derudover kom min mor og hyggede med Vega og jeg, og så spiste vi alle fire aftensmad, da R kom hjem. Til slut så jeg X Factor UK (som jeg altid følger med i) og trillede i seng kl 22.30 sammen med Louis. Jeg tror, han har brug for at få lidt ekstra opmærksomhed efter vi har fået Leo, så jeg gav ham lige lidt puttetid, inden Leo og Rune joinede os nogle timer senere. Ja, hundene sover i sengen og det er DET BEDSTE ;)

Der er mange, der synes det er klamt at have dyr i sengen. Jeg havde 100% heller aldrig gjort det, hvis jeg havde en kæmpestor hund der kastede sig i mudder flere gange dagligt og som direkte lugtede af hund, men det er bare ikke tilfældet her, og jeg elsker mine små puttehunde ;)

Grundet mine smerter er jeg blevet sygemeldt, og faktisk allerede fra på fredag. Mit arbejde fandt hurtigt en afløser, da jeg sagde, at jeg skulle sygemeldes, så det var så fint. Derfor, fra på fredag og knapt et år frem: BARSEL. Jeg glæder mig, sådan virkelig. I første omgang glæder jeg mig til at lade min krop slappe af, og kun gøre de ting jeg orker og kan holde til. I anden omgang glæder jeg mig bare til barsel med min lille baby, det er sådan en fantastisk og uforglemmelig tid :)

Vega er hos sin far i dag, og jeg har lige sat mig i sofaen for at se endnu mere X Factor UK med kartoffelmaden på billedet, som smager hjernedødt godt – og bagefter vil jeg ordne noget så hyggeligt som opvask og vasketøj. Nu er der kun 10 dage til, at vi får opvaskemaskine, og ikke mindst et nyt køkken… Jeg bliver virkelig et bedre menneske, når det sker! Jeg skal nok huske at tage billeder og vise jer før/efter, billeder for det kommer virkelig til at gøre en forskel :)

   

1 kommentar

  • S

    Den kartoffelmad er da vidst en luksus udgave – mums! ;-) Iøvrigt vil jeg gerne rose dig for din nye blog. Den er simpelthen blevet så fin – og meget overskuelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgerunde #1