Om at spare hist og her

Alt for Bieber

P9290411

Min søndag var meget tæt på at blive rigtig, rigtig dårlig. Lørdag aften opdagede vi nemlig, at vores billetter til Justin Bieber’s koncert, var pist væk. Tilbage i december købte jeg to billetter til koncerten i Parken til min kærestes lillesøster og mig selv. Pengene blev trukket og alt var godt. I går kom jeg så i tanke om (lidt sent, I know), at jeg nok hellere lige måtte få printet billetterne ud, eftersom vi skulle til koncerten dagen efter. Men billetterne var væk. Fuldstændig væk, forsvundet fra overfladen. Ingen steder at se. Jeg ledte i over fire timer, endevendte min Mac, satte den helt store eftersøgning igang, men der var intet at gøre. De var bare væk. Til sidst var jeg ude i, om jeg overhovedet nogensinde havde fået dem, og det er jeg egentlig stadig. Jeg ringer til Billetlugen når de åbner her lidt senere, så må de gøre mig klogere. 

Valgmulighederne stod nu mellem at sige ‘det var ærgerligt’ og blive hjemme, eller købe nogle nye billetter. Vi gjorde det sidste. Fornemmelsen af bare at blive hjemme var simpelthen for flad. Jeg fandt en, der solgte to ståpladser til samme pris som vi selv havde givet tilbage i december, og så hentede vi dem hos hende et par timer senere i Hvidovre. Freden var sikret, og jeg var en smule fattigere, men jeg kunne virkelig ikke bare have sagt ‘pyt’. Så afsted kom vi. 

Vi var ved Parken omkring kl 18, og det var egentlig ret perfekt, for der var ingen kø udenfor og vi kunne gå direkte ind. Der var allerede halvproppet, men vi fik en okay plads og fik hentet noget at drikke. Stemningen var god, og jeg synes egentlig at den 1,5 time inden han gik på, gik hurtigt.

I har nok set de forskellige anmeldelser fra koncerten, og der bliver ikke ligefrem kastet roser efter Biebs. Personligt synes jeg, at det var hvad man kunne forvente. Ikke fordi at Justin ikke har talent, for det er jeg bestemt fortaler for, men han virkede ikke særlig engageret og egentlig ret træt. Showet var nummer 80 ud af 114, så no wonder. Ikke fordi det er en undskyldning for kun at levere et halv-godt show, men måske skulle han bare ha’ sagt fra og taget en god lang ferie, samlet energi og vendt tilbage i topform istedet. Men det er nok ikke sådan det forgår, I guess. Han virkede ikke som om han havde det vildt godt, altså psykisk.

Personligt synes jeg at der var for meget show og for lidt musik. Der var lidt for meget playback til min smag, men jeg synes også der var nogle gode øjeblikke ind i mellem. Han er jo mega sød, charmerende og knaldhamrende god til at synge – når han altså gider. Men generelt er jeg ikke så glad for de kæmpestore koncerter, det bliver bare for enormt og for upersonligt. Selvom det så ud til at Beyonce gjorde det ret godt, men hun er jo også en klasse for sig. 

Jeg fortryder slet ikke at vi (gen)købte billetterne, for vi havde en mega god og hyggelig aften, men jeg håber, at jeg en dag får lov til at opleve Justin for tredje gang, i en mindre sammenhæng. Men det kommer nok ikke til at ske, altså at arrangementet bliver mindre. 

Det blev nat før jeg var hjemme, og sjældent har jeg glædet mig så meget til at komme hjem! Jeg lukkede først øjenene klokken tre, og allerede en time efter vågnede Sylvester. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har været så træt. Det er ekstremt svært for mig, at holde mine øjne åbne imens jeg skriver det her. Nu skal børnene lige gøres klar, en til vuggestue og en til en god lur – og så skal jeg sove.

Endnu en uge er begyndt, og jeg kan se frem til en helt stille og rolig dag med min lille, dejlige dreng x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at spare hist og her