Ondt i håret og højt humør

A 90’s kid

thumb_dsc_0731_1024thumb_dsc_0673_1024
thumb_dsc_0746_1024Reklame

Godaften i stuerne <3 Sikke en dag. Hvis I har fulgt med på Instagram, ved I, at jeg har været syg siden mandag aften med halsbetændelse, bakterier i blodet og jeg-ved-ikke-hvad. Det resulterede i at jeg blev hjemme fra arbejde tirsdag og onsdag, men jeg tog på arbejde i går, da jeg følte, penicillinen havde virket meget. Det var dog ikke nogen god ide, men jeg havde planer hele dagen, som ikke kunne aflyses. Men da min dag var slut i går, havde jeg det godt nok ikke særlig godt. Men udover at mit hoved var ved at eksplodere, havde det været en virkelig god dag. Jeg var til et lækkert og meget inspirerende event i ILVA, hvor at se deres nyeste kollektioner – og der var simpelthen så mange fine ting. Men jeg blev hjemme i dag, da jeg virkelig ikke var på toppen i morges. Så jeg startede ud med at sove fire timer, da de andre var taget afsted. Først efter en god omgang doping, fik jeg ligeså stille mit overskud tilbage.

Men, det skal slet ikke handle om elendighed. Faktisk om nostalgi og lækkert tøj. Jeg blev født i starten af 90’erne, og selvom jeg var forholdsvis lille i det meste af det årti, kan jeg stadig huske mange ting. Dengang tog man jo billeder med et kamera og fik dem fremkaldt, og derfor har vi også mange fotoalbums liggende. Der er altså bare noget helt specielt over at sidde med billederne fysisk kontra på computeren eller telefonen, er I ikke med mig? Det sjove ved de billeder er, at på virkelig mange af dem, der er taget i 90’erne, har mine forældre, min storebror, vores familievenner osv, i høj grad de samme styles på, som er populære igen i dag. Det er jo kun fedt, at man som brand kan lave noget så klassisk, at det aldrig går af mode. Derfor var det ikke svært at sige ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville sætte fokus på den 90’er kampagne som Stylepit kører lige nu. Jeg har valgt nogle klassiske, enkle styles, som jeg altid vil kunne mikse og matche – garanteret også om 10 år.

thumb_dsc_0676_1024thumb_dsc_0740_1024thumb_dsc_0739_1024
Foto af Julie Lyck

(Affiliate) Nederdelen er virkelig rar og fyldt med masser af stretch. De klassiske, hvide Superstar sneakers, ved jeg, at jeg bliver så glad for. De kan bruges til stort set alt i min optik. Sweatshirten, som Rune er mega misundelig over, er sindssyg blød og jeg mistænker, at jeg kommer til at gå lidt for meget med den, også derhjemme ;) Alt i alt er det bare et meget anvendeligt outfit, som nemt kan piftes op og ned.

Nu har jeg smidt mig i sofaen og er klar til X Factor. Min dejlige skat kommer hjem liiige om lidt, og så skal der flettes fingre. For første gang siden i mandags føler jeg mig rask, og det er såååå fantastisk :)

GOD weekend xxx

 
   

2 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondt i håret og højt humør