At få barn nummer to

5 år

949d35da8fd611e2984822000a1f9707_7I går var det 5 år siden, at min blog så dagens lys for første gang. Det skete i forbindelse med, at jeg havde deaktiveret min Facebook, fordi det åbenbart var ret sejt at vise, at jeg overhovedet ikke var afhængig af det stads. Et eller andet var jeg afhængig af, for jeg var nødt til at have en fod i de sociale mediers verden, og derfor oprettede jeg bloggen. Siden da er der sket en helt masse ting. Jeg har mødt en masse skønne mennesker, og har de sidste tre år kunne tjene penge på min blog. Jeg har også holdt pauser og været ved at lukke ned  – men jeg holder for meget af det her sted, til at gøre det. Som jeg også skrev her, så vokser bloggen på mig for hver dag der går, og den bliver mere og mere noget, jeg gerne vil på mere end bare hobbyplan. Men nu må vi se, om det en dag kan lade sig gøre : )

Jeg vil derfor udnytte endnu en mulighed for at sige tak til jer. Tak fordi I læser med, tak fordi I kommenterer, tak fordi I giver mig (og hinanden) gode råd, tak fordi I ‘liker’ og generelt følger med på mine sociale medier :) Jeg ville ikke kunne gøre det, eller for den sags skyld have lyst – uden jer! x

   

6 kommentarer

 • Jas

  Tak fordi vi får lov at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej :) jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man starter en blog. Altså man tjener jo ikke penge til at starte med, så er det noget og gøre med hvor mange læsere man har på sin blog? Jeg har ofte overvejet at starte en blog, men altså jeg har måske 250 følgere på instagram og jeg tvivler sku lidt på folk ville være interesseret. Så hvordan gør du?;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Emma :)
  Vil bare lige sige, at jeg virkelig nyder at læse din blog. Du har en fantastisk måde at skrive på og så elsker jeg, at du er ærlig og ikke fremstiller tingene så “perfekt”. Tak for din ærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jaaa tillykke!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At få barn nummer to