Yndlingssang #11

40+5 update: None

 photo Preggocollage-1.jpgNår man render rundt derhjemme, alene, med en kæmpemæssig mave, smerter overalt, og en kæreste der arbejder hele tiden – så begynder navlepilleriet. Det illustrerer sidste billede også meget fint. Læg lige mærke til mine tykke fingre – vand i kroppen længe leve <3 Jeg er nu gået 5 dage over tid, og det passer mig rigtig dårligt. Det havde været noget andet, hvis jeg først var blevet træt af at være gravid her i slutningen af min graviditet, men eftersom det har stået på de sidste to måneder mindst(!), så hænger det mig mildest talt ud af halsen nu. KOM.NU.UD. Som en af jer også skrev, så er hun jo en dame, og hun skal lige pynte sig lidt, det var meget sødt og fik mig til at trække lidt på smilebåndet. Jeg havde ret ondt i går, og tænkte yes! Men det gik selvfølgelig over igen efter et par timer, og jeg vågnede desværre ikke op i nat med veer. Pis os. Alt det her venten går også ud over bloggen, men jeg kan simpelthen ikke finde overskudet, og jeg føler mig nok som den mindst inspirerende person på hele kloden, lige i øjeblikket. Jeg håber I forstår og kan bære over med det :) Det varer heldigvis ikke så længe, og så bliver i bombarderet med babybilleder. Ah, det bliver godt ;)

Havde I en god Valentinsdag i går? Det havde jeg. Min kæreste kom hjem fra job med en meget meget smuk buket, og så spiste vi lækker sushi og så X Factor, perfekt aften. Nu vil jeg lige snuppe en mikro lur inden min far kigger forbi, han skal sætte de her kasser op i vores stue. Jeg smider lige et billede op af resultatet når det begynder at ligne noget :)

By the way, vil I gøre mig en tjeneste? Min kære veninde er kommet i finalen som Årets Bedste Rejsebeskrivelse – hun kan derfor få udgivet sin blog, som hun skrev da hun var i Vietnam, i bogform, og vinde et gavekort til en rejse. Alt I skal gøre er, at stemme på ‘Linn Hald i Vietnam’ her, skrive jeres mail og bekræfte det link der bliver sendt til jeres mail. Hurtigt og smertefrit, og det ville være en stor hjælp :)

Vi tales ved :)

 
   

2 kommentarer

 • Nina

  Jeg har fulgt din blog længe efterhånden – har dog aldrig skrevet noget til dine indlæg, men “bare” fulgt med. Idag da jeg læste dit indlæg tænkte jeg IGEN tanken, at du må være et sødt og dejligt menneske – og idag, synes jeg det var på tide at skrive det til dig (det er vigtigt, at vi spreder kærlighed og positive vibrationer til vores omgivelser – det er vi alt for dårlige til) Især nu, hvor du går derhjemme og føler dig som en uinspirerende person – jeg kan følge dine tanker :) MEN, vil dog alligevel indskyde, at du i hvert fald for mig (og mange andre læsere, er jeg sikker på), er en sej mommy-to-be, som det er livsbekræftende at følge:)

  Jeg sender dig en masse gå-i-gang-fødsels-energi ;)

  Varme hilsner fra en læser til en inspirerende blogger!

  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Det var virkelig virkelig en dejlig kommentar at læse, ved slet ikke hvad jeg skal sige. Tak! :) Er rigtig glad for, at du stadig synes jeg er lidt inspirerende, i disse dage, hehe. Rigtig fedt, at du følger med, også selvom du ikke kommenterer :)

   Håber dit gå-i-gang-fødsels-energi virker snart!

   Rigtig god søndag til dig og igen tak for den søde kommentar :)

   E

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingssang #11