Kan jeg købe lidt mere overskud, tak?

3 år med dig

Nu bliver jeg sgu lidt sentimental, og derfor vil jeg også prøve at gøre det kort. I dag har min helt fantastiske dreng fødselsdag! Hver gang ens barn fylder et år mere siger man: “ih, det er bare sådan en fantastisk alder.” Og det er det også – alle aldre kan noget specielt, men jeg havde helt glemt, hvor sindssygt skønt, sjovt og finurligt det er, at have en treårig. De ting han siger, den måde de bliver sagt på er bare uvurderlige. Her forleden var vi alene, mig og ham, og han sagde: “mor, jeg synes du er verdens bedste mor.” Bare sådan ud af den blå luft. Han siger også, at grunden til han ofte kommer op til mig om natten, er fordi han elsker mig. Bare saml mig op fra gulvet…


Da vi fandt ud af at vi skulle have en dreng, var jeg lidt i chok. Når man har en pige i forvejen, er det svært at forestille sig. Det var slet ikke fordi, at glæden ikke var stor – tværtimod! Det kom bare bag på mig. Nu, hver gang nogen jeg kender annoncere, at de skal have en dreng, fortæller jeg dem altid hvor meget de skal glæde sig. For det er bare helt, helt, helt specielt at have en dreng, når man selv er en pige. Det er det i hvert fald for mig. Vi har en helt anden symbiose, og jeg er taknemmelig for at få dén oplevelse.


Vi startede dagen ud med to børn der vågnede helt unormalt tidligt. Så det der med at blive vækket af sang, faldt lidt til jorden. Men sunget fik vi, og imens vi spiste morgenmad, åbnede han de to gaver fra os og de tre perleplader, som Vega havde lavet til ham. Jeg blev hjemme fra arbejde i dag, fordi mit haleben og generelt bare min underkrop har brug for at slappe helt af. Så da Rune og børnene tog afsted, lagde jeg mig op i en solplet på sofaen og tog en velfortjent lur.


Klokken fire får vi gæster, det bliver bare den nærmeste familie til boller, kakao og lagkage (som jeg heldigvis lavede i går). På den ene side gad jeg godt holde en stor fødselsdag for ham i weekenden, men hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg ikke overskue det. Og med den alder han har, så tror jeg at han får mere ud af nogle få timer med familien om eftermiddagen, end et heldagsarrangement med 30 gæster. Vega derimod, forventer en STOR fest når hun har fødselsdag i februar 😉


Tillykke med de tre år min elskede, tak fordi at jeg må være din mor!

]]>

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan jeg købe lidt mere overskud, tak?