Hverdagstærte med spinat, bacon og hytteost

The aftermath

Julepynten blev pakket væk her til aften. Jeg havde ikke specielt meget, men har alligevel fået købt nogle fine ting til samlingen her i december. Det er første gang at jeg har lyst til at pynte op, og ikke bare gør det fordi. Det bunder i flere ting: fx at jeg ikke synes, at julepynt er vildt pænt, og det har aldrig været en prioritet for mig og min pengepung. Jeg vil helst ikke have for meget rød, klassisk, ikke? Men nu har børnene fået en alder, hvor de virkelig forstår det med julen. De har meget fokus på jul i børnehaven, og det smitter af på dem – og så til sidst på mig. Men det har været rart med nisser i krogene, pakkekalender i strømpen (som var en cute, omvendt nissehue), lyskæder udenfor og så videre. Næste år kommer min samling helt sikkert til at vokse, og jeg glæder mig allerede.

Men nu er det slut, og det passer mig også fint. Vi havde sidste julefrokost på programmet i dag, og hvert år vi når til d. 26-27 kan jeg bare mærke, at jeg ikke længere er i julehumør. Om lidt venter nytårsaften, og herefter et nyt år. Den følelse kan jeg bare godt lide, selvom jeg ikke plejer at gøre det store ud af nytårsfortsæt. Men følelsen af en frisk start er bare rigtig rar på alle måder.

Det er længe siden jeg har skrevet herinde, men som jeg også fik fortalt da jeg åbnede bloggen op igen, så blogger jeg kun når jeg har lyst. December er gået så stærkt, og selvom jeg har haft meget på hjerte, har jeg bare ikke kunne overskue at skrive det ned. Dagene er blevet slugt af alt og ingenting, og så kæmper jeg også engang i mellem med, at jeg ikke rigtig kan se hvorfor I skulle gider at følge med i hvad jeg synes, er et rimeligt standard liv. Men I gør det jo, og det er så møghamrende skønt. At vi så også har set et til to afsnit af Peaky Blinders hver aften, har heller ikke hjulpet på det. Genial serie, btw – især hvis I mangler noget at se med kæresten. Men nu er der ingen serie på programmet længere, selvom jeg godt kunne have kigget på Thomas Shelby meget længe endnu. Jeg påtænker at næste serie bliver GoT som lurer lige om hjørnet omkring min termin – øj, hvor jeg får kriller i maven ved tanken. Altså om sæson 8, og selvfølglig også min babydreng.

Uge 23 er jeg nået til as we speak. Hver fredag sniger jeg mig ind i en ny uge, og selvom jeg stadig synes, at tiden går langsomt, så går den i det mindste. Han bevæger sig helt vildt meget, og det er bare skønt at mærke. Jeg har så småt fået indkøbt alle rammerne til pusleområdet, og er endt med noget helt andet, end det jeg viste jer i mit indlæg om pusleborde. Noget mere praktisk og langsigtet, vil jeg mene. Deler selvfølgelig resultatet, når jeg har det. Håber bare lidt på, at vi kan få sat en væg op inden!

For ved I hvad? Vi har SOLGT VORES HUS! Det er så surrealistisk, vildt og hjernedødt godt, altså. Lige pludselig var den der bare. Mægleren ringede og sagde at der var et bud. Jeg bød tilbage, og sådan ringede vi frem og tilbage en 8-10 gange inden vi endte på den endelige pris. En pris, som vi er fint tilfredse med. De nye ejere får nøglerne her i midt januar, hvor de overtager forbrug, og så går salget helt igennem 1. marts 2019. Vi er selvfølgelig meget, meget glade og lettede. Det har været lidt en hård omgang og nu er det endelig slut. Det betyder jo også at vi langt om længe kan komme videre med vores nye hus – dog først til marts, men så har vi en tidshorisont der er til at forholde os til. Vi kan finde ud af, hvilket køkken vi skal have, sofa, spisebord, stole og så videre. YES!

Vi har juleferie indtil d. 2, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har trængt så meget til ferie. Min krop er træt og øm, mit hoved er proppet, og jeg har bare haft så meget brug for ferie – ligesom alle jer andre, kunne jeg forestille mig? Vejret hjælper heller ikke rigtig på det. Var det ikke noget med, at der var hele 10 dage her i december, hvor solen slet ikke kiggede frem? Puha.

Nu er klokken snart 23, og jeg vil lige nå at kigge nogle makeup videoer igennem inden jeg går i seng. Det er det rene meditation for mig. Gør I også det? Inde i min seng ligger Sylvester under de helt nye dyner Rune og jeg fik i julegave. Nu mangler vi bare nye puder, og så er jeg klar til at gå på barsel!

]]>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagstærte med spinat, bacon og hytteost