It's a...

Status på hussalget

Vi satte vores hus til salg i april 2017, dengang med home. Der skete stort set intet, og vi havde noget der lignede seks fremvisninger på seks måneder. Efterfølgende kan vi så se, at huset har været prissat for højt. Men det er noget skørt noget, det med at prissætte et hus, for da vores daværende mægler sagde, at ville sætte det til xxx, tænkte vi ‘fedt!’. Det ville da være for vildt, hvis vi kunne få den fortjeneste. Men det var bare en alt for høj pris, hvilket er super ærgerligt, fordi vi føler, at vi har spildt 6 måneder på ingenting, og kun fået større bekymringer ud af det. 

Nu har vi skiftet til danbolig, og prisen er sat betydeligt ned. Det har virkelig hjulpet, og vi har allerede haft flere fremvisninger på én måned, end vi havde i det halve år. Der er stor aktivitet på huset, og vi har også fået et bud – som vi dog takkede pænt nej til, da det simpelthen var et skambud. Men det er bare dejligt, at der sker noget. Vi har 1-2 fremvisninger hver uge, så håbet lever i den grad. 

Det midterste hus er vores, og alt det krat foran bliver en dag en fin græsplæne!

Det her hussalg fylder rigtig meget hos os af flere grunde. For det første er det svært at hvile 100% i vores nye. Det er ikke fordi jeg tænker på det manglende salg konstant, men den der følelse af at give helt slip på det gamle hus mangler. Jeg savner det overhovedet ikke, men det der med at have to huse, er noget værre noget. Derudover står vi i en totalt stilstand rent interiørmæssigt. Vi har boet her i 1,5 måned, og intet er forandret siden vi flyttede ind. Ganske simpelt fordi de penge vi skal bruge på at indrette vores mange, nye kvadratmeter, ligger i det hussalg. Dét nager mig til gengæld rigtig meget. Her er meget tomt (vi er gået fra knapt 100 kvm til 220), faktisk så tomt at akustikken er helt elendig ind i mellem. Især med to børn, der ikke har lyddæmper på. 

Jeg har mange ideer, drømme og håb for hvordan vi skal indrette vores hus. Vi ønsker begge at vælge gode materialer og design, som kan holde i mange, mange år – i et omfang hvor vores pengepung kan være med, selvfølgelig. Jeg er også ved at strikke et boligindlæg sammen, hvor jeg viser noget af det jeg godt kunne tænke mig flyttede ind. 

Send gerne alt god vind vores retning, vi har inderligt brug for at få solgt det hus. Men jeg tror på det, det gør jeg virkelig! 

]]>

4 kommentarer

 • Maria

  Krydser fingre for at i snart får solgt! Glæder mig til boligindlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan virkelig godt forstå det. Vi har lige købt et hus, og det er et vildt marked at på. Både som køber og sælger. Jeg krydser fingre for at jeres hus Snart får nye ejere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Det er virkelig et vildt marked! Tillykke med jeres nye hus 🙂 og tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a...