5 pæne pusleborde, som kun koster en halv bondegård

It’s a…

Det er virkelig skørt, men babys køn har fyldt helt vildt meget den her gang. Det burde det nok ikke, i og med at jeg både har en dreng og en pige, men måske er det derfor, jeg har det sådan. Fordi jeg ved, hvordan det er at have en af hver. I hvert fald fyldte det meget i mit hoved, og da jeg passerede 14+0, kunne det kun gå for langsomt, med at få bestilt en tidlig kønsscanning. Vi bestilte tid hos Cyklus Klinik i Aarhus, hvor vi også har fået alle scanninger med Sylvester .

Man får altid spørgsmålet: “hvad håber du på?”, og selvom jeg synes det virkede forkert, at håbe på noget, så gav jeg stadig det samme svar til alle: “Jeg håber det er en pige, men jeg tror, det er en dreng.” Det gjorde jeg, fordi min sidste var en dreng, og jeg kunne godt tænke mig, at få en pige mere. Jeg var heller ikke bange for at sige det højt, for det er jo ikke fordi jeg ville blive mindre glad af at få en dreng, det kunne bare være fedt med en pige. Derudover havde vi udelukkende pigenavne og ét drengenavn, så det lå lidt til højrebenet. Det kunne da ikke være så svært, at lave en pige. Det var jo 50/50, eller 51% vs. 48%, er det ikke sådan?

Vi havde Vega med til scanning, hun ville rigtig gerne, og hun er stor nok – snart 5 år, sgu! Babyen lå med ryggen til, og lå på en rigtig dum måde ifht. at se imellem benene. Jeg skulle ligge på siden, og så på den anden side. Hun trykkede hårdt, og det gjorde faktisk ret ondt. Men hun var nødt til at skubbe lidt til, i håbet om at kunne se det rigtige sted. Det tog lang tid, og i mellemtiden lavede hun en lille gennemgang af det lille væsen, og rykkede min termin to dage frem.

Til sidst sagde hun: “Har du mod på, at vi scanner dig indvendigt?”, og det havde jeg. Jeg har ikke det mindste imod den slags, og jeg var jo kommet for at få kønnet på vores baby. Af med tøjet og op med apperatet, og Vegas priceless kommentar: “Hvorfor skal du have den der op i tissekonen?”.

“Der er ikke nogen tvivl.”

“Det er en dreng, se lige den tissemand.”

En dreng! Ligesom jeg havde forestillet mig. Jeg var ikke skuffet, hvordan kunne jeg være det? Men jeg jublede heller ikke. Fandt bare et stort smil frem, og kunne mærke, at jeg var oprigtigt glad helt nede i maven. Det er fuldstændig fantastisk at have en dreng – og på mange punkter synes jeg, at det er meget lettere end at have en pige. Der er bare noget helt specielt over mødre og deres sønner.

Der bliver ca. 3 år og 4 måneder mellem Sylvester og hans lillebror. Det er en god alder, og hvis det havde været en pige, havde der være 5 år og 2 måneder mellem Vega og hendes lillesøster. Så på den måde tænker jeg, at det hele giver så god mening. To drenge, der får masser ud af hinanden. Det bliver så fedt!

Efterfølgende er jeg blevet gladere og gladere for, at jeg skal have en lille dreng mere. Mit forhold til Sylvester er noget helt unikt, og jeg glæder mig sådan til at se, hvad han bliver for en. Kommer de til at ligne hinanden?

Godt vi havde ét drengenavn på listen. Det er stadig det, vi holder fast i og som vi kan blive enige om. Måske der bare ikke kommer andre, og så er det jo så nemt.

]]>

2 kommentarer

  • Pernille

    Tillykke med lillebror 🙂 Vil du skrive noget om forskellen på at have drenge og piger?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 pæne pusleborde, som kun koster en halv bondegård