Vegas vej til verden

5 pæne pusleborde, som kun koster en halv bondegård

Troll  / Jollyroom / Manis-h / Hoppekids

Den oprindelige overskrift hed ‘5 pæne pusleborde, der ikke koster en bondegård’, men så gik det op for mig, at jeg også synes at de billige pusleborde er dyre. Jeg er nemlig gået på puslebordsjagt. Vi havde et helt simpelt væghængt puslebord til Sylvester i det gamle hus, men i og med at 80% af vores nye hus er skråvægge, så er det et no-go. Derudover vil jeg egentlig gerne have den opbevaring med, som man får med et puslebord på ben. Så jagten er sat ind!

Siden jeg havde mit sidste puslebord på ben i 2014, er pusleborde gået hen og blevet decideret pæne, og noget som man ikke nødvendigvis vil gemme langt væk. Noget helt andet er prisen – nogle af de pæneste jeg har set, koster mellem 6.000-8.000 kr! Det er fuldstændig vanvittigt, og ligemeget hvor pæne de er, kan det aldrig veje op for sådan en pris. Det chokker mig virkelig, at man kan tage så mange penge for et puslebord – men der er generelt mange babyrelaterede ting, som prismæssigt få mig til at ryste på hovedet.

Derfor har jeg samlet nogle pusleborde til under 2.000 kr, som jeg går og kigger lidt på. Hvis I, ligesom mig, heller ikke har et pengetræ i haven, kan de måske give inspiration til jer også. Jeg har for en god ordens skyld også samlet de enormt pæne pusleborde nederst, som desværre ligger i et lidt anden prisleje. 

Som I kan se, er det ikke det store udvalg jeg har fundet frem til. Der er selvfølgelig også de helt klassiske, firkantede, og det kunne også sagtens ende med sådan et! Men jeg synes at overstående er pæne, funktionelle og skiller sig lidt ud fra de klassiske. Jeg ville klart anskaffe mig fx en Babysafebase til at sætte på de fleste pusleborde her i indlægget. 

.. Og hvis nu jeg slet ikke skulle tænke økonomisk, er jeg vild med disse: 

Sebra / Oliver Furniture / Ollie’s Out / CamCam

Er de ikke bare latterligt pæne? Det synes jeg altså – og der er et til hver en stil. I og med at vi endnu ikke har indrettet os i huset endnu, kunne de alle sammen passe ind. De findes også alle sammen i flere farver.

Jeg håber, at I kunne finde lidt inspiration, hvis I ligesom mig står overfor projekt baby/babyværelse. Nu vil jeg lukke computeren, og nyde weekenden med min familie. 

Håber, at I får en dejlig weekend, hvad end I skal lave!

]]>

4 kommentarer

 • Jas

  Jeg er selv fuLd i gang med at kigge pusleborde… tror Det bliver den fra hoppekids. Gad da også godt ha eT Af de dyre meeeen.. helt ærligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan de meget pæne og meget dyre ikke findes brugt Evt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Jeg har kigget! Men synes ikke jeg har fundet nogle (indtil videre).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg venter ikke barn – men jeg kIgger alligevel efter senra’s puslebord og seng til mit kommende barn/børn. Jeg er simpelthen så forelsket i stilen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegas vej til verden