Får vi snart nogle idylliske morgener?

Graviditetsdagbog #3 Når ordet ‘træt’ når nye højder

1. september

Det der med at være træt, kan defineres på mange måder. Derudover tænker jeg, at det jo kun kan være individuelt og afhænge helt af, hvad man er vant til som person. Mit niveau af træthed for tiden, topper alt hvad jeg nogensinde har prøvet. Det bunder selvfølgelig i, at jeg samtidig med, at jeg er ved at lave et barn – skal stå på hovedet for to andre, som til dels er ret selvstændige, men også skal have rigtig meget hjælp – især Sylvester.
Jeg er nået dertil, hvor jeg falder i søvn på vej hjem i bussen. Så henter jeg børn, tager dem med hjem, og så er jeg nødsaget til at ligge mig på sofaen. Min alarm sætter jeg til 30 min, og så går jeg helt kold. Vega og Sylvester er heldigvis så gode til at lege, så de går enten bare ind på værelset og leger, ellers så tuller de rundt omkring mig. Men de 30 minutter er et must for, at jeg kan fungere resten af dagen.

At jeg så kan sove til natten allerede fra kl 20, og at jeg ikke kan tænke en klar tanke kl 06.30 næste dag, er en helt anden dag. Bottom line er bare, at min træthed har nået højder, som jeg ikke selv troede var muligt. Men det er nok bare vilkårene, når man er gravid og mor til to. Damn you, første trimester.

Jeg glæder mig til andet trimester, hvor energien forhåbentlig kommer listende ligeså stille. Derudover kan jeg bare mærke, at jeg glæder mig til den tryghedsscanning, jeg har bestilt her i uge 8, og så selvfølgelig nakkefold, når vi engang når dertil. Alt i alt er jeg (og selvfølgelig Rune) bare virkelig spændt og glad, drysset med en helt del mere bekymring denne gang.

]]>

2 kommentarer

 • ina

  Sover du uden at der er opsyn med børnene? Altså jeg dømmer ikke, jeg er nysgerrig – for det kan jo potentielt være farligt, hvis en af dem kvæles i noget eller andet alvorligt sker mens du sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Vores gamle hus var meget småt, så når jeg lå på sofaen var de 1-3 meter væk. Men man sover vel aldrig helt, når man har børn i nærheden. Jeg har altid kunne høre, hvis der skete noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får vi snart nogle idylliske morgener?