Nyt hus, ny tilværelse

Repost: Verdens bedste cheesecake

Det er her er det tredje repost jeg laver af det her indlæg, som ramte bloggen første gang tre dage inden jeg fødte Vega i 2014. Men I er faktisk rigtig mange, der har spurgt efter opskriften, både herinde og på Instagram – især efter man ikke kan lede i bloggens arkiv længere. Så her er opskriften på en virkelig lækker og nem cheesecake. Jeg får helt lyst til at lave den selv!

I forrige uge gjorde jeg noget jeg ikke gør særlig tit, faktisk aldrig. Jeg bagte en kage, og så var det endda en af mine yndlingskager: cheesecake. Min veninde tippede mig om en opskrift i blogland fra Smagsløjer, som sindssygt god OG nem at lave, hvilket er et must når jeg skal kaste mig ud i sådan noget. Jeg gider virkelig ikke stå i flere timer og svede i køkkenet over en svær opskrift.

Jeg vil ikke tage æren for opskriften, og vil jo gerne sende lidt trafik til rette vedkommende, så klik på linket overfor hvis I er interesserede. Jeg fulgte den til punkt og prikke 🙂 Jeg kan sige så meget, at kagen var/er et kæmpe hit herhjemme, den smager himmelsk, og er klart værd at prøve. Lav den dagen inden I skal bruge den, da den er bedre når den har stået mindst 10 timer i køleskabet, efter min mening. Jeg ved godt, at mit billede blegner fuldstændig i forhold til billedet hos Smagsløjer, men jeg lavede den også i en lasagneform og ikke i en springform (det er min undskyldning). Men jeg vil vædde med, at den smager mindst ligeså godt! I stedet for jordbær, har jeg pyntet den med solbær og stikkelsbær.

Bon appetit!

]]>

6 kommentarer

 • Flemmng

  Uden tvivl den bedste cheesecake jeg har smagt. Lykkedes i første forsøg. Mums. Tak for delingen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej Emma 🙂
  Jeg kan simpelthen ikke finde dit link, eller finde opskriften i dit arkiv, er det noget du kan hjælpe mig med? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hej Janni 🙂 Linket er faktisk i mit indlæg. Hvis du holder musen over ‘Smagsløjer’, så kan du faktisk trykke på det – og kommer ind på siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Muuuuuuuums! Skal helt sikkert have Pernille til at bage den til mig i løbet af ugen.. 🙂

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • venterpaavinblog

  Åh, hvor ser det dog godt ud – elskerelskerelsker cheesecake 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hus, ny tilværelse