Repost: Verdens bedste cheesecake

Det er her er det tredje repost jeg laver af det her indlæg, som ramte bloggen første gang tre dage inden jeg fødte Vega i 2014. Men I er faktisk rigtig mange, der har spurgt efter opskriften, både herinde og på Instagram – især efter man ikke kan lede i bloggens arkiv længere. Så her er opskriften på en virkelig lækker og nem cheesecake. Jeg får helt lyst til at lave den selv!
I forrige uge gjorde jeg noget jeg ikke gør særlig tit, faktisk aldrig. Jeg bagte en kage, og så var det endda en af mine yndlingskager: cheesecake. Min veninde tippede mig om en opskrift i blogland fra Smagsløjer, som sindssygt god OG nem at lave, hvilket er et must når jeg skal kaste mig ud i sådan noget. Jeg gider virkelig ikke stå i flere timer og svede i køkkenet over en svær opskrift.
Jeg vil ikke tage æren for opskriften, og vil jo gerne sende lidt trafik til rette vedkommende, så klik på linket overfor hvis I er interesserede. Jeg fulgte den til punkt og prikke 🙂 Jeg kan sige så meget, at kagen var/er et kæmpe hit herhjemme, den smager himmelsk, og er klart værd at prøve. Lav den dagen inden I skal bruge den, da den er bedre når den har stået mindst 10 timer i køleskabet, efter min mening. Jeg ved godt, at mit billede blegner fuldstændig i forhold til billedet hos Smagsløjer, men jeg lavede den også i en lasagneform og ikke i en springform (det er min undskyldning). Men jeg vil vædde med, at den smager mindst ligeså godt! I stedet for jordbær, har jeg pyntet den med solbær og stikkelsbær.
Bon appetit!
]]>
Uden tvivl den bedste cheesecake jeg har smagt. Lykkedes i første forsøg. Mums. Tak for delingen. 🙂