Graviditetsdagbog #1 Kan det virkelig passe?

Nyt hus, ny tilværelse

Den der følelse af, at man åbner for et nyt kapitel, når man pakker alle sine ting ned, flytter og pakker dem ud igen – er ikke spor anderledes her. Det er præcis den følelse jeg står med. Nyt hus = ny tilværelse. Den der følelse af, at starte på noget nyt, skal man ikke kimse af. Den kan virkelig sætte gang i noget, og det gør den også hos mig. Vi skal selvfølgelig også have et barn mere, hvilket er en kæmpe ting, som vi glæder os helt vildt til – så lige nu sker der meget, men det er heldigvis mange gode ting. 

Vega er med sin far på Sjælland i nogle dage, Sylvester er i børnehave, Rune er udenfor og ordne have, og jeg fandt lige mit kamera frem fra en kasse og skød nogle billeder til jer. Billeder af de få ting her i huset, der faktisk ligner et rigtigt hjem. Små skridt, små skridt. 


Vi flyttede sidste weekend. Det er en vild følelse, fordi vi så huset for første gange i oktober 2017. Så man kan vist roligt sige, at processen har været lang. Men nu er vi her, og det føles fantastisk. Jeg har ikke skænket vores gamle hus én eneste tanke. Vi er også bare ovenud glade for børnenes nye børnehave, I som også har børn, ved bare hvor vigtigt det er, at man har en god fornemmelse med institution. 

Selvom det er dejligt at flytte, så er der også en helt masse praktisk der skal styr på. Adresseflytning, lægeskift, hvilket internet skal vi have? Hvor skal tingene stå? Er vi ude i midlertidige løsninger med det vi har, eller skal alt være stå på deres rette plads fra start? Vi er gået fra 73 kvm til 210 kvm, så vi har af gode grunde ikke møbler nok. Vi har mange steder i huset, som vi ikke ved, hvad vi skal bruge til, og derudover består 80% af huset af skråvægge. Så vi er nødt til at tænke ud af boksen og være lidt kreative. Fx kan vi ikke bare smide et IKEA skab op, og lige pt. ligger alt vores tøj i skuffer og hænger på et stativ. Planen er, at Rune skal bygge et skab til os, som passer ind i skråvæggene, men hvor man samtidig kan have lidt bøljeplads. Men det sker ikke over night, og derfor midlertidige løsninger vores eneste mulighed lige nu. 


Huset er i store træk indflytningsklart, men vi har nogle ændringer, som vi gerne vil lave. Vi skal på sigt have nyt køkken, lave et værelse yderligere, hvor vi indrager noget af vores garage – og derudover skal der laves vægge ovenpå. Lige nu er vores soveværelse, børnenes værelse og deres kommende multirum nemlig ét stort rum. Et meget stort rum. Væggene skal selvfølgelig op inden babyen kommer, men det er (vist nok) heller ikke det sværeste. Ikke fordi jeg ved noget som helst om at sætte vægge op, men det gør min mand, og det lyder ikke som det store problem. Derudover er der 1000 andre småting, der skal laves, males, ændres, bygges. Der er nok at tage fat på. Og når vi er færdige indenfor, så har vi 10.000 kvm udenfor, som også trænger til en kærlig hånd. Det virker ret endeløst lige nu, men når man ved, at man skal bo et sted i mange, mange år, er man også villig til at ligge alt i det. 

Det eneste problem vi egentlig har, er at renovering og nye ting koster penge. Mange penge. Ligemeget hvor økonomisk og budgetvenligt man vælger at gøre det, så kan man bare ikke undgå, at det er en dyr post. Alle vores penge ligger i vores rækkehus, som desværre ikke er solgt endnu. Vi skiftede mægler i mandags, så det kommer vist op på ny i næste uge – med et yderligere prisfald. Vi har en god mavefornemmelse med den nye mægler, og er helt sikker på, at nye øjne og ny pris er det rette ifht. salg. Jeg glæder mig til at få mit 10-12 personers spisebord, nye spisebordsstole, gøre børnenes værelse fint og så videre. Det kribler i mine fingre, og min Pinterest bugner af inspiration. 

Nu skal vi ud i det gamle hus og gøre rent, så der er klar til at blive taget billeder i næste uge. I eftermiddag skal jeg med min svigermor til Outletland her i Aarhus (Vintervej 7), og finde ting og sager til børnene og måske lidt til baby. Rune og jeg kørte tilfældigt forbi i går, og hold nu fast et gigantisk sted. Der er virkelig mange gode køb at gøre. Fx købte vi et par vinterstøvler til Vega til 100 kr. Derudover er der vist 20% på hele bon’en her i efterårsferien. De lukker deres shop d. 28/10. Blot lige et lille tip, hvis man ligesom mig synes, at de der børnepenge hurtigt får ben at gå på. Her er i hvert fald mange penge at spare 🙂 I aften skal vi se Vild med Dans og slappe af. Hej weekend og desværre også et hej til enden på vores efterårsferie…

Og så skal der også lyde et stort tak for jeres søde og dejlige kommentarer omkring min graviditet. Det er dejligt, at I er ligeså spændte som mig! I må, som altid, gerne skrive til mig, hvis der er et bestemt emne I ønsker at jeg sætter fokus på. 

God weekend til jer, og tak fordi I læser med :-*

]]>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #1 Kan det virkelig passe?