Stilhed før stormen

Graviditetsdagbog #1 Kan det virkelig passe?

16.08.18

Jeg har altid haft en lang cyklus, og det sidste halve år er den gået fra at ligge på 34-36 dage til at komme fast på 31. eller 32. dagen. I dag er det 32. dagen, og jeg har ikke fået min menstruation endnu. Den forgange cyklus har vi, for første gang, ikke passet på som vi plejer – så sandsynligheden er der selvfølgelig. Men det ville være ret vildt, hvis jeg blev gravid i første huk? Jeg har ikke været på prævention i 6 år, og siden jeg fødte Sylvester har vi bare ‘passet på’. Selvom at vi prøver og at det er helt bevidst, så er jeg bare bange for, at jeg rent psykisk selv skubber min mens. Det ser man jo ofte, at hvis man tænker for meget på menstruationen kan den godt udeblive.

17.08.18

Jeg har stadig ikke fået min menstruation. Føler små sammentrækninger og spændinger i mit underliv, som sagtens kunne være en upcoming blødning. Det er så farligt at være i den her gråzone, fordi at man som kvinde er verdensmester i at bilde sig selv ting ind.  Er jeg ikke lidt ekstra træt? Buler min mave ikke ud på en anderledes måde? (Hvilket i min situation ville være helt legit, da jeg har født to gange før, så hvis jeg var gravid, ville man kunne se det meget hurtigt) osv. Jeg tog en graviditetstest for to dage siden, som var negativ. Overvejer lidt, om jeg skal tage en igen. 

Senere på dagen… 

Jeg gik lige i Matas, hvor jeg fandt sådan nogle ‘test ofte’ med 8 tests i. Synes godt nok de er dyre… Anyway, jeg tog en test – og den var sgu positiv. Fuldstændig sindssygt! Vi har kun haft sex en-to gange i min ægløsningsperiode, så jeg er ærlig talt lidt paf. Det er stadig meget tidligt i forløbet og alt det der, men når den er der – så er den der.

Jeg er sgu gravid!

]]>

2 kommentarer

 • Sara

  STORT TILLYKKE. Er selV mor til tre. Måske et dumt spørgsmål, men Kan du egentlig amme efter brystoperation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tusinde tak 😀 Ja, det regner jeg stærkt med. Implantatet er lagt bag musklen, så det burde ikke være noget problem. Jeg bliver meget ked af det, hvis jeg ikke kan amme!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen