Ole Henriksen - Pore-Balance Facial Sauna Scrub

Stilhed før stormen

Hvis der er noget jeg virkelig er dårlig til, så er det at ‘lade som om’. Det duer jeg bare ikke til, og det fik jeg igen bekræftet denne gang. Jeg kan ikke blogge om én ting, hvis det faktisk er noget helt andet der fylder i mit hoved. Og det er der, noget der fylder virkelig meget og har gjort det de sidste to måneder. Kombineret med flytning, salg af hus, børn der skal starte i ny institution i morgen, og jeg kunne blive ved. 

Det der har fyldt i mit hoved, er min tredje graviditet. Jeg har vidst det siden midt august, og det har også været meget tydeligt herinde i form af skriftligt fravær, men jeg håber på jeres forståelse – for nu kan jeg endelig sige det højt: JEG ER GRAVID!

Jeg har, med inspiration fra Emilie, skrevet en lille graviditetsdagbog de seneste par uger. Dem vil jeg poste herinde løbende den kommende tid, hvis I synes det kunne være sjovt at læse? Det bliver i hvert fald virkelig dejligt, at komme igang med at skrive herinde igen!

Indtil videre har jeg haft det helt fint, bortset fra den obligatoriske træthed. Mine to andre graviditeter har også været uden de store komplikationer, ingen kvalme og så videre. Det eneste der kan bekymre mig lidt er mit haleben, som jo helt klart har set bedre dage. Tænker, at det umuligt kan gøre det bedre, at rende rundt med en masse vægt og pres på bækkenet. 

I dag har vi været til nakkefoldsscanning. En scanning jeg har set meget frem til, da det har været lidt af en milepæl for mig at nå hertil. Tiden er gået usædvanligt langsomt, og jeg har ofte været i tvivl om, hvorvidt jeg stadig var gravid eller ej, fordi jeg intet har kunne mærke. Men alt var selvfølgelig godt, og den lille bebs havde det som blommen i et æg. Den fik meget ros, og var ganske perfekt. Både Rune og jeg bar meget lettede og glade, da vi gik derfra. 

Jeg glæder mig til at dokumentere forløbet herinde, ligesom jeg har gjort med de to andre. Der sker så mange ting i mit liv lige nu, så jeg skal lige finde hoved og hale i det hele.

Hej baby <3

]]>

15 kommentarer

 • Signe Op.

  Ej, hvor spændende! Stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mey

  Stort tillykke! Jeg synes nok, at det var dig jeg så idag på Fødeafdelingen!… og kÆft hvor var du skide smuk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Åh, du er sød. Lige præcis den dag havde jeg det rimelig stramt med alting, så det er mega dejligt at høre 😀 Og det beviser jo bare, at det oftest er i ens hoved det hele foregår.

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Skriiiv endeliG Både om bolig, baby, graviditet etc. Venter spæNdt. Og fortæl gerne på insta når der er nyT post

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia maria

  Tillykke Emma!
  Jeg har fulgt dig siden du var gravid med vega, og vi var gravide på samme tid da du Skulle have Sylvester. Nu Er jeg gravid med Mit 3 barN, og det samme er du. Sjovt som vi følges 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Ej, det er da bare mega sjovt! Og skønt <3 Hvornår har du termin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia maria

   Ja, det er ret sjovt! Jeg har også en pige fra tIdligere forhold, og fik så Aksel med min mand i 2016.
   20 Januar har jeg termin med lille Alva. Så må vi se om du følger trop og også får en pige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Yay! Stort tillykke..
  jeg ser så meget frem til – forhåBentlig – noget graviditetsmode fra dIn side??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tak! Jeg har faktisk tænkt på det, selvom jeg lige pt. har mega tøjkrise – men jeg kan helt sikkert finde noget inspiration at dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kæmpe tillykke! Jeg vil med glæde læse dagbogen og er spændt på forhåbentligt at læse om livet som mor til 3. Vil i vide kønnet på bebs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   TaK 😀 Dejligt du vil læse med. Ja, det vil vi gerne. Ville ønske jeg var sådan en, der kunne lade være her tredje gang – men det kan jeg slet ikke, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen - Pore-Balance Facial Sauna Scrub