Et lykkeligt øjeblik

Ole Henriksen – Pore-Balance Facial Sauna Scrub

Lad os så lige få taget hul på den her beautysnak! Jeg har jo snakket om, at jeg  vil have en del mere beauty herind på domænet, og det vil jeg også helt vildt gerne – det er jo min store passion. 

Det første jeg vil fortælle jer om, er en scrub som jeg er blevet viiiirkelig glad for. Jeg rækker ud efter den hver gang uden undtagelse. På Instagram havde jeg set flere kloge beautydamer tale varmt om den, så da den landede i min postkasse, var forventningerne rimeligt høje. 

Det første der rammer mig, når jeg påfører den, er, at min ansigt bliver helt varmt. Scrub’en har nemlig en varm/kold effekt, som opstrammer porerne. Derudover er der glykolsyre og mælkesyre, som fjerner de døde hudceller. Sidst men ikke mindst så dufter den bare af det reneste SPA. Frisk, mint-agtigt hvilket giver den vildeste wellness følelse, I hvert fald hos mig. Sauna scrub’en skulle efter sigende være inspireret af skandinavisk spa, så det hele giver jo god mening, og de har virkelig ramt plet, synes jeg.

Min hud føles fuldstændig gennemrenset og helt blød, pga. de små korn der eksfolierer, og giver mig bare en følelse af velvære og lækkerhed. 

Jeg må hellere lige huske at sige, at jeg har fået masken i gave af Matas’ beautyunivers BEAME. Det er gratis at være medlem, og hver måned har de nogle highlights, som man kan få x antal rabat på. De har nogle virkelig fine produkter derinde, som skifter hver måned. Og nej, dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med dem eller nogen andre – det er blot en oprigtig begejstring. 

Anyway, stor anbefaling af Ole Henriksen – Pore-Balance Facial Sauna Scrub, hvis I går og mangler en GOD scrub, der VIRKER og giver noget EKSTRA.

Den kan købes stort set over det hele, men I kan finde den her med en lille besparelse. 

]]>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lykkeligt øjeblik