In between houses

Historien om et par bryster

16 kommentarer

 • LiNe eriksen

  Hej emma kathrine,

  Jeg stoppede med at amme min datter for små 2 år siden Og er slet ikke i tvivl om, aT jeg skal have lavet mine bryster, da hun har suget alt energi ud af dem. Mit helt store dilemmA er bare, om jeg skal have lavet dem Nu, eller vente til efter jeg har fået et barn mere.
  Tænker at vi gerne vil have et barn mere om et lille års tid, hvis alt går sOm planlagt.
  Jeg tror måske Jeg også skal have lavet et brystløft.

  Har dU indTil nu mærket Nogle komplikationer ved at være blevet gravid så hurtig efter at have fået dem lavet?
  Jeg har nemlig lyst til at Få dem lavet nu 🙂

  Håber du har lyst til at svare <3

  // Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej Line! Jeg synes 300% at du skal vente. Især hvis I ved, at I skal have en til om ‘lidt’. Vi vidste ikke, at vi skulle have en så hurtigt efter min operation, men hvis vi havde vidst det, havde jeg nok også ventet. Jeg er glad for mine bryster, meget, men jeg tror jeg skal have et løft efter denne omgang 😉 Jeg har ikke mærket nogle komplikationer udover at de er blevet meget tungere og hænger en smule mere. Men jeg kigger først ordenligt på dem når jeg engang er stoppet med at amme, og derefter kan se hvordan de er ‘endt ud’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej emma
  Jeg Så tidligere på året på din instagram, at du havde fået lavet bryster, og jeg fik egenligt aldrig stillet et spørgsmål, som virkelig trængte sIg på. Først vil jeg dog lige nævne, at jeg Er kæmpe fortaler for det frIe, individuelle valg og rettigheden til seLv at vurdere og eKsperimentere med, hvad der kan gøre en lyKkelig. Med Andre ord: You do you. Men jeg er dog stadig Nysgerrig på, om du inden operationen var blevet inFormeret om bii (breast implant illness), eller måske selv søgt viden omkring deTte, og i så fald, hvilke faktorer spillede ind, da du tog beslutningen om at få lavet bryster Alligevel? Jeg er oprigtig Nysgerrig og ikke fordomsfuld over for dit vaLg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej! Tak for din kommentar 🙂
   Lige netop det du nævner, er jeg ikke verbalt blevet informeret om. Jeg skal ikke udelukke, at det stod i de papirer jeg fik med.
   Faktisk tænkte jeg ikke specielt meget på, hvilke bivirkninger der kunne være. Jeg ved, at nogle får kapseldannelse og andre uheldige ting sker, men det er meget, meget sjældent. Så behovet vandt helt klart over risikoen hos mig. Derudover stoler jeg rigtig meget på den kirurg der opererede mig, så jeg følte mig meget tryg. Jeg forstår godt din kommentar, men generelt lever jeg nok bare mere lysbetinget end fornuftigt – på rigtig mange punkter. Håber det var svar nok – ellers er du velkommen til at skrive igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fantastisk med sådan et indlæg – ærligt og relaterbart! Jeg ved ikke om det er uforskammet at spørge om, men hvad kostede det for dig? Og havde du selv en idé om hvor store implantater du ville have i, eller fik du vejledning til dette oGså?
  Og tak fordi du er vendt tilbage – du har været savnet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Dejligt du kunne bruge det 🙂 Det kostede 34.400 kr. Jeg havde faktisk ikke rigtig nogen ide, men jeg have tænkt, at jeg gerne vil have 300+ i. Men min kirurg vejledte mig rigtig godt, og jeg er meget glad for den størrelse jeg har fået!

   Hvor er du sød 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Emmakatrine,
  Hvor er det fedt du har åbnet for din blog igen. Synes dagens indlæg var et dejligt hverdagsindlæg og glæder mig til at læse dine kommende indlæg. Også de beauty relaterede.
  Nå, men grunden til at jeg skriver her er, at jeg også selv har ammet og synes mine bryster har ændret sig meget. min kæreste synes bestemt ikke jeg skal have indopereret silikonebryster, blandt andet fordi de føles kunstige at røre ved. Jeg er derfor nysgerrig på hvad Rune siger til dem og føles de naturlige at røre ved? Hvordan synes du selv det føles? Håber det er ok jeg spørger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej! Dejligt du synes det 😀
   Altså mine bryster er stadig ret hårde, men bliver blødere og blødere. Det kommer så meget an på, hvor løs/fast hud man har omkring brystet som udgangspunkt. Rune synes stadig de er lidt hårde, men det bliver bedre og bedre. Min veninde, som blev opereret i marts sidste år, hendes bryster er helt bløde og føles meget naturligt. I sådan en sammenhæng kan man desværre ikke sammenligne sig med andre, da det er helt individuelt!
   Jeg synes selv de føles blødere og blødere, men jeg har fået lavet en ny brystfold, så ligemeget hvad vil mine tage længere tid om at sætte sig, end folk der ‘bare’ har fået lagt et implantat ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har fra naturens side af nogle flotte, relativt store bryster, og jeg er så
  Bange for hvad der mUligvis sker med dem efter at jeg har ammeT, for jeg er på ingen måde klar til at overtage min mors brYster, der Ærligttalt er Noget sørgelige i udseendet efter at have ammet tre børn… Men jeg må altså Bare vente og se!

  Ps. Har du mulighed fOr at ændre i Opsætningen af bLogGen sådan så man ikke skriver versaler? Det ville jeg i hvert fald helt personligt foretrække

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Det jo heller ikke sikkert, at du bliver påvirket. Men sandsynligheden er nok ret stor! Og måske ændre de sig til noget, som du sagtens kan leve med 🙂
   Nej det har jeg desværre ikke. Ved godt, det er super irriterende! 🙁 Men når man poster kommentaren ændrer den det jo. Men det er træls, ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fedt at du er åben om det! Jeg har på forNemmelsen at mange har samme tanker, men ikke snakker højt om dem. Hvilket er en skam! Uanset hvad man vælger, er det altif rart at vide at man ikke er alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har Også gjort mig samme taNker. Efter at have ammet mine to børn, er jeg virkelig ked af mine bryster! Så ked af dem, at jeg ikke bryder mig om, at min mand skal røre eller se på dem, det påvirker mig meget. Jeg vil virkelig også gerne have mine opEreret, men vil samtidig også gerne have flere børn, så tænker at vente. Men, jeg er så bange for nARkosen!! Hvilke tanker gjord du dig om den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Jeg synes helt klart du skal vente 🙂 Det ‘burde’ jeg også have gjort, men jeg vidste ikke hvornår vi skulle have et barn mere, og kunne ikke vente længere.

   mht. nakosen, så var jeg også mega nervøs – meget mere end selve operationen. Men jeg lod næsten ikke mærke til det, blev bare lagt på briksen og fik lagt et drop, og så sagde narkoselægen: “Kan du mærke at det prikker i kroppen?”, Mig: “ja.”, Hende: “Godt, godnat.” Og derfra kan jeg intet huske. Så det var meget smertefrit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • EMilie

  jeG er vild med din Ærlighed- jeg har hAft præcis samme tanker. Mine bryster var så kedelige Efter amning af min første datter. Nu ammer jeg min anden datter (elsker mine amMebrySter)- og frygter ammestop. Nu må vi se om jeg også ender med den beslutning. Det er i hverT fald rart at høre din erfAring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Dejligt 🙂 Og jeg elskede/elsker også amning, og fortryder som sagt intet der. Du må jo bare se tiden an, og se, om det bliver et behov for dig. Det var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In between houses