Video: Hverdagsmakeup og beautyfavoritter lige nu

2. søndag i advent

 photo PC032935.jpg

Det var ikke mit levende vækkeur, men mit indre vækkeur der vækkede mig i morges. Vega har nemlig sovet hos sin far i nat, og jeg slog mine øjne op 08.15, men rejste mig først fra sengen 09.30. Noget af det, jeg er allergladest for ved at bo udenfor byen er, at der er så stille, hele tiden. Der er ingen irriterende overbo der larmer og ingen støj fra gaden. Allerhøjst en hund der gør (det er selvfølgelig ikke mine egne), eller en græsslåmaskine i det fjerne. Der er bare RO, og det er vildt dejligt. Jeg har altid boet inde i byen og jeg elsker alle de lyde, der hører med, men det her har virkelig også sine fordele.

Så nu sidder jeg her i sofaen med benene oppe, stilheden omkring mig og kigger på boliginspiration. Vi skal have et gulvtæppe ved vores sofa, men er meget uenige omkring hvilket et det skal være. Jeg vil gerne have det der ryatæppe som alle har, for jeg tror virkelig det kunne passe fint herind. Men igen, alle har det. Min kæreste vil gerne have et rundt tæppe, og det er jeg ikke så klar på. Send mig endelig tips om flotte gulvtæpper (som ikke koster max et par tusinde), hvis I kender til nogen :)

 photo PC032937.jpg

Dagen skal bruges på praktiske ting såsom rengøring, hænge forskellige ting op, hundene skal i bad, ordne puslebord i bryggerset, så vi både har et ovenpå og nedenunder. Og så skal jeg på plante/potte-indkøb med min mor. Jeg vil nemlig have en stor plante på gulvet i stuen og en i gangen, og så kunne nogle af mine stueplanter godt trænge til at blive skiftet ud med noget lidt mere interessant. Rigtig praktisk søndag, som det plejer at være herhjemme. Jeg har heldigvis en kæreste, der både har rengørings-, oprydnings- og organiseringsvanvid, så når han først går igang med noget, så bliver det fuldført med 100 km/t og til perfektion. Jeg er blevet et meget større ordensmenneske, efter vi er flyttet sammen, det er faktisk rart :)

So long x

   

1 kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Hverdagsmakeup og beautyfavoritter lige nu