Se min kjole

1000 nye ting

 photo Sengecollage.jpg

Siden jeg blev gravid har en helt ny verden åbnet sig for mig. Er I overhovedet klar over, hvor mange ting man skal anskaffe sig når man skal have et barn? Og hvor mange ting man synes man er nødt til at eje? Jeg tror slet ikke, at I kan forestille jer det. Derudover finder man pludselig ud af, at der er nogle helt bestemt ting i nogle helt bestemte mærker, som man pludselig ikke kan leve uden. Det er en ret speciel oplevelse. Der findes så mange ting at det er svært at overskue. Lige nu synes jeg det er meget sjovere at kigge på ting til min kommende datter end til mig selv, og jeg vil meget heller bruge penge på hende end på noget andet. Jeg kunne snildt bruge en million på babyting! Jeg kan jo sidde i flere timer og dø langsomt over den ene nuttede ting efter den anden, hvad end det er tøj, møbler eller legetøj til babyer. Det er næsten ikke sjovt længere! :O

 photo puslebordcollage.jpg

Alt begynder bare at nærme sig med hastige skridt, men vi har faktisk ikke fået købt noget til hende endnu, udover lidt tøj.  Jeg tror der er stor forskel på hvornår kommende forældre begynder på den slags. Nogen har købt det hele nærmest før de bliver gravide, andre gør alt parat til barnet bliver født – og så er der os, der tager det lidt mere stille og roligt. Det har selvfølgelig også noget at gøre med vores økonomi, det er svært at hive flere tusinde ud til de der store ting, som er nødvendige. Men det hele skal nok komme, vi har en lang indkøbsliste! Jeg har købt lidt tøj, og det er mega hyggeligt at gå og kigge på.

 photo Diversecollage.jpg

Selvom vi ikke er så langt i indkøbsprocessen, så kildet det nu lidt i min mave over at skulle indrette et fint pigeværelse. Jeg er bestemt ikke typen der mener at alt skal være lyserødt, så jeg tror det bliver en blanding af hvid og jordfarver, med nogle små fine pynteting i lyserøde nuancer, og en helt masse glimmer! Jeg fucking elsker glimmer, det er seriøst det bedste jeg ved. Jeg har også lidt den indstilling, at indretningen og farverne på hendes værelse, er noget der skal kunne tilpasses hendes alder igennem tiden, så man ikke skal lave om hver gang hun får en ny yndlingsfarve. Jeg tror ikke det kan tælles på to fingre hvor mange gange jeg har sagt til min kæreste her til aften: “eJ skat, SE lige den her”, det vil ingen ende tage! Jeg har lavet en million collager, men tænkte at jeg lige måtte begrænse mig, og skåne jer ;-)

Tingene på billederne er fra henholdsvis Jollyroom, Lirumlarumleg og Lærkeoglillebror :-)

   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole