En periode

051016

I morges fik jeg besøg af tre journaliststuderende, som havde taget bussen hele vejen herud for at lave et lille interview med mig. Jeg var faktisk lidt nervøs, inden de kom, for jeg har ikke prøvet sådan noget før, og jeg har lidt en tendens til at mumle og falde over mine ord. Det skete også et par gange, men jeg håber, de er gode til at klippe i det. Mon ikke? De kom for at snakke lidt om min blog og det (også) at være mommyblogger. Jeg synes, at jeg breder mig ret meget ud over kun at skrive om mommy-relaterede ting, synes I ikke? Det var i hvert fald hyggeligt, og jeg skal nok dele interviewet med jer, når jeg får fingrene i det. Sylvester synes også det var en fest, og han gav den fuld gas med charmetøjet. Nu sover han, helt udmattet efter at være så meget på – plus at han er møgforkølet med røde øjne og snottet kommer alle steder fra. Det er virkelig også koldt i dag, men jeg fryder mig lidt over det, for nu kan jeg endelig bruge nogle af alle mine vinter-rekvisitter! Derudover er vejret virkelig smukt, så smukt, at jeg får lyst til at gå en tur. Men jeg har ikke lyst til at gå alene, og før Rune er hjemme, er det mørkt. Istedet nyder jeg, at jeg har en meget bedre dag kontra i går, og at der om lidt er kaffe i min kop og at opvasken er væk. Derudover har jeg kun været vågen to gange i nat, kæmpe plus.

p9080140

P.S. Har I set, at tredje sæson af SKAM ruller igen? Oh yes. Dog kun herinde indtil videre, men det bliver tilgængeligt her på fredag med undertekster og hele molevitten. Jeg bider det i mig og venter til på fredag, for jeg forstår virkelig ikke norsk uden undertekster. Serr? Ja.

 
   

4 kommentarer

 • Siv

  Hej Emma,
  Det er simpelthen et fantastisk billede der hører til dette oplæg: helt utrolig smukt!
  Det blev jeg altså nødt til at sige :)
  Jeg håber at tingene bliver nemmere for dig snart, og beundrer virkelig din ærlighed.
  P.S. Farligt at finde ud af at 3. sæson af SKAM er ude på en fredag, hvor planen egentlig er at tage i byen, men hvor trætheden og lysten til at blive hjemme og hygge allerede begynder at melde sig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hej Siv. Tusinde tak, hvor er du bare sød :)
   Haha, ja! Det er lidt farligt. Jeg har faktisk lige set det her til morgen, og det varer ikke særlig længe. En anden kommenterede nemlig herinde, at hvis man trykker på den lille firkant inde på skam.p3.no, så kan man få undertekster på der. Det er jo bare alle de små klip der bliver lagt sammen til ét afsnit inde på den anden side.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Bare lige et tip, hvis du ikke kan holde spændingen ud: Man kan se klippene med undertekster hvis man, inden man åbner klippet, trykker på den lille firkant ved siden af taleboblen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   OH MY, tusinde tak :D Jeg ved godt, hvad jeg skal lave i aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En periode